< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Első nap megtelt a Möbelix: telt ház a parkolóban, vásárlók tömegei az áruházban – fotók

| Mobile | RSS

Első nap megtelt a Möbelix: telt ház a parkolóban, vásárlók tömegei az áruházban – fotók

2018. június 28. | hozzászólás | Közélet

Első nap megtelt a Möbelix: telt ház a parkolóban, vásárlók tömegei az áruházban – fotók

Délelőtt tíz órakor már a biztonsági személyzet munkatársai segítettek szabad parkolóhelyet találni.
Délelőtt tíz órakor már a biztonsági személyzet munkatársai segítettek szabad parkolóhelyet találni Szeged legújabb, szerdán megnyílt lakberendezési és bútoráruházlánca, a Möbelix parkolójában. A Dorozsmai út 13–17. alatt amint felszabadult egy parkolóhely, már ketten próbáltak beparkolni.

Első nap megtelt a Möbelix - GALÉRIA. Fotó: Karnok Csaba

Mint megírtuk, közel 4000 négyzetméteren nyílt meg a bútoráruházlánc legújabb üzlete Szegeden, ahol 30 munkatárs segíti a vevőket, és több mint 20 ezer különböző árucikk közül lehet válogatni a bútoroktól a lakberendezési kiegészítőkig.

– Mi csak azt vettük, amire szükség volt. Az árakkal is elégedettek vagyunk – mondta Papp Károlyné Etelka, akit ismerőse, Király Mihályné kísért el vásárolni. Kombi autójuk csomagtartójába alig bírták bepakolni a különböző konyhai kiegészítőket: a két kisszéket, cserepes virágot, partvist, tepsiket, poharakat, műanyag ételtároló dobozokat és más apróságokat.

forrás:dm.hu
Leave a Reply 55 megnézve, 1 alkalommal mai nap |