< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, Rendőrségi hírek / Blog article: Eltűnt egy lány, a rendőrség nagy erőkkel keresi

| Mobile | RSS

Eltűnt egy lány, a rendőrség nagy erőkkel keresi

Eltűnt egy lány, a rendőrség nagy erőkkel keresi

csellengő

Ahogy az idő jobbra fordul – március, április táján – azonnal megszaporodik az eltűnt tinik száma. Nincs ez másként az idén sem. A csellengők – ahogy kitör a nyár, a buli és fesztiválszezon – elindulnak világot látni.

A nyár a nagy csábítások évada

A vakáció alatt a gyerekek sokkal nagyobb figyelmet követelnek, mint egyébként, hiszen maguk sem tudják, mit kezdjenek a megnövekedett szabadidejükkel.

A Soproni Rendőrkapitányság keresi az ismeretlen helyen tartózkodó 16 éves Sztojka Dzsenifer Veronikát. A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a lány 2018. április 6-án, egy Sopron környéki gyermekotthonból engedély nélkül távozott, azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem adott magáról.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható Sztojka Dzsenifer Veronika tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Soproni Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét!

forrás: városi kurir

Leave a Reply 126 megnézve, 1 alkalommal mai nap |