< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, Fecsegő hírek / Blog article: A CEU-n járt az új amerikai nagykövet((Le nouvel ambassadeur américain au CEU était présent

| Mobile | RSS

A CEU-n járt az új amerikai nagykövet((Le nouvel ambassadeur américain au CEU était présent

A CEU-n járt az új amerikai nagykövet

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál logója

Első Budapesten töltött hetén máris meglátogatta a Közép-Európai Egyetem belvárosi kampuszát David Cornstein, az Amerikai Egyesült Államok nagykövete – számolt be a Zoom.hu. Hálásak vagyunk a nagykövet CEU iránt tanúsított figyelméért és támogatásáért. A CEU olyan amerikai intézmény, amely az elmúlt 27 évben jelentősen hozzájárult az amerikai-magyar kapcsolatokhoz – mondta Michael Ignatieff, a CEU elnök-rektora. Munkába állt az USA új magyarországi nagykövete Nem lehet több apelláta, a CEU teljesíti a működési feltételeket – itt a bizonyíték Cornstein nagykövet, David Kostelancik helyettes misszióvezető és a nagykövetség munkatársai meglátogatták a CEU többszörösen díjnyertes új kampuszát és történelmi épületeit, találkoztak Ignatieff elnök-rektorral, és üdvözölték a CEU oktatóit, dolgozóit és hallgatóit – írta a portál a CEU honlapja alapján.

(Forrás: napi.hu, durbincs által)
fecsego.eu/propeller.hu

Le nouvel ambassadeur américain au CEU était présent

www.fecsego.eu portail de nouvelles internationales logo

La première semaine à Budapest, David Cornstein, ambassadeur des États-Unis d’Amérique a visité le campus du centre-ville de l’Université d’Europe centrale, a déclaré Zoom.hu. Nous sommes reconnaissants de l’attention et du soutien de l’Ambassadeur pour CEU. CEU est une institution américaine qui a contribué de manière significative aux relations américano-hongroises au cours des 27 dernières années “, a déclaré Michael Ignatieff, président de la CEU. L’ambassadeur Cornstein, le chef de mission adjoint David Kostelancik et le personnel de l’ambassade ont visité le nouveau campus et les bâtiments historiques de la CEU, qui ont été maintes fois primés, ont rencontré le président-recteur Ignatieff, et a accueilli les enseignants, les employés et les étudiants de la CEU », a déclaré le portail sur le site de la CEU.

(Source: napi.hu, par durbincs)
fecsego.eu/propeller.hu

 

Leave a Reply 71 megnézve, 1 alkalommal mai nap |