< Böngészés > Főoldal / Fogyasztóvédelem, főszerkesztő blogja, Katasztófavédelem, Nav, Rendőrségi hírek / Blog article: A baksi segédmunkás őrjöngött, csorgott a nyála s közben szidott

| Mobile | RSS

A baksi segédmunkás őrjöngött, csorgott a nyála s közben szidott

 

A baksi segédmunkás őrjöngött, csorgott a nyála s közben szidott

Írtam a könyvemet, ami hamarosan megjelenik. Észrevett,- mivel folytonosan leskelődik a feleségével együtt. Ilyenkor kihajol a kerítésén s őrjöngve figyeli az udvarunkat. Ha történetesen kint írok az udvaron, akkor elkezd kiabálni nyomdafestéket nem tűrő hangon szidja a családomat a feleségemet meg lehordja,,,

Dr. Orosz Éva háziorvos-képviselő, illetve Dr. Papp Ágnes ideg főorvos a kezelő orvosa erről nem tud. (,)Többször megjárta a diliházat, az alkoholelvonó intézetet, Alzheimer korban is szenved, súlyos idegbetegséggel százalékolták le.

Ő ezzel dicsekszik, tajtékozva kiabálta, hogy őt úgysem büntetik meg, mert bolond. Mikor veszem már észre, hogy Ő támadhatatlan. HMMM!  Ezt megmondják a szomszédjai is.

Egy hete úgy ugrált a kerítésen, mint a majmok teszik, mikor ketrecbe zárják. Szinte ugyanazt az effektusokat produkálta a személyiségi jegyek viselkedésében. „Sajtósa”, kiabálta át szerkesztőségünk udvarába,a törpe, mert mindenről tájékoztatja. Ez elgondolkodtató. Ennyire befolyásolja az adócsaló mentalitását?

Mostanában már kismotorokat, favágó motoros fűrészgépeket, fűnyírókat karosszéria munkákat is hordanak hozzá.

Az állam kőkeményen eljárásokat indít a feketemunkások, a szürkegazdaságban dolgozók, segédmunkások, ellen.

Az elmebeteg azzal dicsekszik, hogy még nem fizetett adót, mert Búza Zsolt elintézte, odaadta neki a bírósági határozatot,, mivel kérte!

Csorgott a nyála, reszketett a keze. Nem szóltam. Nem reagáltam. Tűrtem. – majd megfordult s cammogót, s közben lógott a karja, a feje lehanyatlott…Megsajnáltam. Ám, azért meg kell büntetni, mivel nem fizet adót, s sorozatosan törvényt sért. Kiabálta, hogy több milliót hoztam már össze, ezt csináld utánam!

Ő rá is ugyanúgy vonatkoznak a törvények…Nem tudja felfogni, hogy semmihez nem ért.

Azokat a baksi állampolgárokat kell súlyosan- pénzbírsággal- büntetni, aki ide hozza a kiskerti gépjeit,,,stb.

Főleg a baksi Búza Zsoltot, aki szintén törvényt sért, hogy nem kezdeményez ellene szabálysértési eljárást.. Hazugság vizsgálót kell kérni ellene!A képviselő testületről már nem is beszélve.

Na, ezek után ismét fel fog jelenteni…hajrá Búza, hajrá Baks! – hamarosan elengedi a kezedet Farkas Sándor Államtitkár Úr, miniszter-helyettes, mert már kezdesz nehéz teher lenni.

Kérdés: – Az Ő biztonsága, politikai karrierje a fontosabb vagy a te törvénysértéseid védelme…

Aki elviseli, a feje búbján a zsírmirigyet a megérdemli…

2018-07-02

-oil-

Leave a Reply 529 megnézve, 1 alkalommal mai nap |