< Böngészés > Főoldal / Fogyasztóvédelem, Közélet, Nav, Rendőrségi hírek / Blog article: NAV, Rendőrség, kormányhivatal figyelem…a baksi Pista bácsi kommentje// Reagáltak a kommentre!

| Mobile | RSS

NAV, Rendőrség, kormányhivatal figyelem…a baksi Pista bácsi kommentje// Reagáltak a kommentre!

NAV, Rendőrség, kormányhivatal figyelem…a baksi Pista bácsi kommentje

Tisztelt szerkesztő Úr!

Tudom, hogy régen nem írtam s baksi közéletről s a visszaélésekről. Kint voltam a lányomnál. Amint hallom nem változott semmi. Természetesen, amíg Búza lesz a faluvezető – az ön szóhasználatát alkalmazva- itt a változás egy elérhetetlen álom marad. A baksiak – én is az vagyok- sosem mertek kiállni a véleményük mellett, de tovább nem akarom alázni a falut, ezt már megtette Búza Zsolt. Az egész világ róla beszél és undorító magatartásáról.

Van egy jó hírem Olaszországban, a lányom jelenleg ott dolgozik és jól ismerik az Ön nemzetközi hírportálját a www.fecsego.eu. (az olaszok az olvasottsági mutatók alapján a legjobb 10 – ben vannak szerkesztő)

Most jöttem vissza. Meglátogattam az unokatestvéremet a maguk utcájában lakik. Nem ért meglepetés, hisz az elmebeteg – együtt jártunk iskolába- ott kalapált, kontárkodott és álltak sorba a kocsik. A fehér kocsi külföldi rendszámú volt, a fekete citruen  helyi lakos hordta befelé a segédmunkás elmebetegnek, aki akkor nevet sír, s hazudik, amikor akar. Folyamatosan félrevezette a hivatalokat és élvezi Búza Zsolt védelmét, akinek átadta a maga egészségügyi adatait Búza kérésére. Erről a falu és a képviselő- testület is tud. Hamis tanukkal védette magát a szomszédjaival. Tudjuk azt is, hogy a NAIH kötelezte az egészségügyi adataival való visszaélés megszüntetésére, de Búza Zsolt sem a képviselő testület nem tett eleget a jogi határozatnak. Erről a szomszédaim tájékoztattak.

Lázong a falu Búza ellen, ép most hallottam, a szomszédaimtól, hogy több szállodában van részvénye, Mórahalmon épít s közel 10 házat vett a faluban, a lányainak feleségének kocsit, pesten lakást…

Na, az még jó kis firma a törpe.

Avval dicsekedett múltkor, még itthon voltam hogy amit meglát a szeme, azt elviszi a keze. Ott rohangáltak a kutyái a két fekete – cigus kutya- az utcában s kergették a bicikliseket, majdnem lerántottak a bicikliről, rohantak a kocsik után, borzasztóan ugattak a törpe kutyák, láttuk, hogy beugrottak a szerkesztőségükbe, s tépni kezdték a mázsájukon lévő kék nejlont. Gondolom nincsen csíp bennük sem védőoltás.

A gyerekek félnek, mondta a testvérem. Erőszakos cigus kutyákról beszélek. Nem merik a babákat tologatni az utcában, mert félnek a törpéék kutyájaitól.

Felelőtlennek tartom Orosz Éva doktornőt képviselőt, hogy engedi, hogy a férje a tökös nővér az „ál”asztaloshoz hordja a cuccot. Vagy, vállalkozó vagy nem. Egy ideig az volt, most nem?

Nem gondoltam volna (láttam a szerkesztőségünk udvarában a cigus kutyákat, (akik odaszartak a bejárat elé szerkesztő ) hogy a szeretett falum ennyire maga alatt van, de a hírek s Búza Zsolt hozzáállása hihetetlen baromi.

Szerkesztő Úr!

Most már többször fogok írni s tájékoztatni a faluban történtekről mint a régi szép időkben

X

Most érkezett egy komment!

A fekete citroen- a rendszámát felírtam s elfogom küldeni a szerkesztő úrnak. Ma megint meg állt az elmebeteg segédmunkás putrija elött ,dudált. Kérte a motoros fürészt

X

 

 

Leave a Reply 465 megnézve, 1 alkalommal mai nap |