< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Légi Lezuhant egy dél-koreai katonai helikopter))) aviación Un helicóptero militar surcoreano cayó

| Mobile | RSS

Légi Lezuhant egy dél-koreai katonai helikopter))) aviación Un helicóptero militar surcoreano cayó

2018. július 18. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Légi

Lezuhant egy dél-koreai katonai helikopter

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál logója

 

A hatfős legénység öt tagja meghalt.

Lezuhant egy dél-koreai katonai csapatszállító helikopter, a hatfős legénység öt tagja meghalt, egyikük pedig megsérült – közölte a szöuli védelmi minisztérium.

A tájékoztatás szerint a MUH-1 Marineon típusú helikopter 10 méteres magasságból, a pohangi haditengerészeti bázison zuhant le, amelyet dél-koreai és amerikai tengerészgyalogsági alakulatok évente megrendezet hadgyakorlataikon is használnak. A gép földnek ütközve kigyulladt, az egyetlen túlélőt kórházba szállították.

Úgy tudni, a helikopter tesztrepülésen vett részt, miután javításon ment át. A baleset okainak kiderítésére vizsgálatot indítottak.

A mintegy 28 800 fős dél-koreai tengerészgyalogság, amelyet 1973-ban integráltak a haditengerészetbe, és januárban vehette át első példányait a dél-koreai gyártmányú KUH-1 Surion helikoptereknek, amelyeket igényeinek megfelelően alakítottak át. Addig a tengerészgyalogságnak más haderőnemek szállítókapacitásait kellet igénybe vennie.

(A címlapfotó illusztráció)

fecsego.eu/ma.hu

aviación
Un helicóptero militar surcoreano cayó

www.fecsego.eu portal de noticias internacionales logo

Cinco miembros de la tripulación de seis hombres murieron.

Un helicóptero de la tropa militar de Corea del Sur se estrelló, cinco miembros de la tripulación de seis miembros fueron asesinados y uno resultó herido, dijo el Ministerio de Defensa de Seúl.

Según la información, el helicóptero MUH-1 Marineon se estrelló a una altura de 10 metros en la Base Naval de Navang, que también es utilizada por las unidades de la Marina de los Estados Unidos y de Corea del Sur anualmente en sus ejercicios militares. El avión se estrelló y el único superviviente fue entregado al hospital.

Para saber que el helicóptero tomó parte en un vuelo de prueba después de que fue reparado. Se inició una investigación para investigar las causas del accidente.

Los aproximadamente 28.800 infantes de marina surcoreanos, que se integraron en la Marina en 1973, y recibieron las primeras copias de los helicópteros KuH-1 Surion de Corea del Sur, que adaptaron a sus necesidades en enero. Hasta entonces, los marines tienen que recurrir a las capacidades de transporte de otras fuerzas.

(Ilustración de la foto de portada)

fecsego.eu/ma.hu

 

Leave a Reply 60 megnézve, 1 alkalommal mai nap |