< Böngészés > Főoldal / Kultúra / Blog article: Sajtóközlemény/közel hatezren látták a Móra Ferenc Múzeum dinoszaurusz-kiállítását

| Mobile | RSS

Sajtóközlemény/közel hatezren látták a Móra Ferenc Múzeum dinoszaurusz-kiállítását

2018. július 18. | hozzászólás | Kultúra

Tisztelt Sajtópartnerünk!

A múlt szombati megnyitás óta közel hatezren látták a Móra Ferenc Múzeum dinoszaurusz-kiállítását. A nagy érdeklődésre való tekintettel nyári hosszabbított nyitva tartást indítanak a Móra-múzeumban és a Fekete házban is: július 19-től minden csütörtökön és szombaton este 8 óráig várják a látogatókat.

 

Óriási sikernek örvend a szegedi dinoszaurusz-kiállítás: az első négy napon közel hatezren látogatták meg a mozgó T-Rexet és társait a Móra Ferenc Múzeumban. A nagy érdeklődés miatt nyári hosszabbított nyitva tartással készül a Móra-múzeum és kiállítóhelye, a Fekete ház is. Július 19-től minden csütörtökön és szombaton 20 óráig tartanak nyitva, hogy a nyári kellemes időben többen is megnézhessék az izgalmas kiállításokat.

 

A Móra-múzeumban tehát a dinók, míg a Fekete házban az aranyak várják az érdeklődőket: a Fekete házban július 19-től látogatható az ősi arany- és ezüstkiállítás, mely összesen ezer gyönyörű, szinte felbecsülhetetlen értékű aranyból és ezüstből készült tárgyat vonultat fel.

 

Medgyesi Konstantin

tudományos és közönségkapcsolati igazgatóhelyettes

Móra Ferenc Múzeum

Leave a Reply 61 megnézve, 1 alkalommal mai nap |