< Böngészés > Főoldal / Sport / Blog article: 7 góllal kikapott a magyar férfi vízilabdacsapat Olaszországtól

| Mobile | RSS

7 góllal kikapott a magyar férfi vízilabdacsapat Olaszországtól

2018. július 19. | hozzászólás | Sport

7 góllal kikapott a magyar férfi vízilabdacsapat Olaszországtól

A magyar férfi vízilabda-válogatott 12-5-re kikapott az olasz csapattól a Barcelonában zajló Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában, szerdán.

7 góllal kikapott a magyar férfi vízilabdacsapat Olaszországtól

Vámos Márton (k), mellette az olasz Andrea Fondelli (b), Vincent Renzuto Iodice (k) és Francesco di Fulvio a barcelonai vízilabda Európa-bajnokság férfi tornájának csoportkörében játszott Magyarország – Olaszország mérkőzésen 2018. július 18-án. MTI Fotó: Illyés Tibor

Magyar férfi vízilabda-válogatott súlyos, 12-5-ös vereséget szenvedett az olasz csapattól a Barcelonában zajló Európa-bajnokság szerdai csoportrangadóján.

Märcz Tamás együttese számára rémálomként indult a találkozó, az olaszok a második negyed elején már 6-0-ra vezettek, innen pedig nem volt esély a fordításra.

Ez azt jelenti, hogy ha a magyar válogatott a csoport utolsó mérkőzésén a papírformának megfelelően legyőzi a német csapatot, akkor a második helyen a nehezebb ágra kerül, és amennyiben túljut a C jelű négyes harmadikján – várhatóan a hollandokon –, akkor már a negyeddöntőben összekerülhet a címvédő, olimpiai bajnok szerb csapattal.

(MTI)

forrás:propeller.hu

Leave a Reply 70 megnézve, 1 alkalommal mai nap |