< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Nyerges átvette a hatalmat a Közgépben és a Hír tv-nél

| Mobile | RSS

Nyerges átvette a hatalmat a Közgépben és a Hír tv-nél

2018. július 26. | hozzászólás | Közélet

Nyerges átvette a hatalmat a Közgépben és a Hír tv-nél

Miután Simicska Lajos átadta cégbirodalmát Nyerges Zsoltnak, “az új tulajdonosi döntésnek megfelelően a mai nappal megtörténtek a személycserék”. A Közgép közleménye szerint Vida Ildikó lemondott a KÖZGÉP Zrt. és a Mezort Zrt. elnökségéről is lemondott. A cég Igazgatóságának elnöke a mai naptól ismét Nyerges Zsolt. A vezérigazgató pedig az IT eddigi elnökhelyettese, Sárvári Tamás lett.

Tóth Marianna és dr. Nagy Ajtony Csaba lemondott a társaság felügyelőbizottságában viselt tisztségéről, írja közleményében a Közgép.

Szintén változás történt a Mezort Zrt. elnöki tisztségében is, amit mostantól szintén Nyerges Zsolt tölt be, “Simicska Lajos a társaság felügyelőbizottságából távozott”. A Hír Tv ZRt. vezérigazgatói posztjára Pauwlik László tért vissza, és megszűnt a társaság igazgatósága. Fonyó Károly eddigi elnök és Faragó Csaba eddigi vezérigazgató távoztak a csatornától, írja a cég.

A GVH jóváhagyásával a tulajdonosi kivásárlás tranzakciói lezárultak.

Nagy Ajtony Csaba Bodolai László, Kereszty Gábor és Szombathy Pál mellett az Index.hu Zrt. igazgatóságának is tagja. Az igazgatóság a szerkesztőségtől és az Indexen megjelenő tartalomtól függetlenül és elkülönülten végzi munkáját.

fecsego.eu/index.hu

Leave a Reply 37 megnézve, 1 alkalommal mai nap |