< Böngészés > Főoldal / főszerkesztő blogja, Nav / Blog article: A Dégi falunap és a baksi falunap „zenéje”

| Mobile | RSS

A Dégi falunap és a baksi falunap „zenéje”

2018. július 28. | hozzászólás | főszerkesztő blogja, Nav

 

A Dégi falunap és a baksi falunap „zenéje”

A baksi falunap zenéjét Bercsényi Lajos az elmebeteg segédmunkás kopogása, adócsaló tevékenysége tette ismerté. A roma származású- javaslatára írom le- baksi Búza Zsolt tehetetlen, mivel lekötelezettje Bercsényinek. Segédmunkás létére ő szerel s fejlődik anyagilag, míg a baksi Nonprofit KFT tönkre ment.

Dég faluban jártam. Meghívtak. A falu lázasan készülődött. Az emberek boldogok voltak. A helyi kocsmában elbeszélgettem a polgárokkal. Hamar kialakult egy kivételes kiváló hangulat. A falu lélekszáma 2500 fő!

Bakson a feszültség villog, mintha az áram ütötte volna meg az embereket. Itt tombol az ellenszenv a csatornázási pénzek vissza nem fizetése miatt, a roma származású Búza Zsolt ellen.. míg Dégen szeretik, tisztelik a polgármester asszonyt.

Búza gyereknek a lánya nem Farkas Sándor helyettes államtitkár titkárságán dolgozik, – ahogy Búza ezt híresztelte-, hanem szegeden a földhivatalban…amíg Juhász Tünde lesz a kormánymegbízott!

A falunap varázsát Búza s a képviselő- testület tette azzá ami…

A fehér furgon visszajött jött Bercsényihez s majd távozott a kokányolt anyaggal, – mennyit kért Bercsényi a kokányolásért, talán őt kellene megkérdezni, adott e számlát vagy jótállási jegyet-ám előtte tett egy kört a Váradi utcában tüntetőleg a megbízott…na látjátok csak én vagyok a bátor, az igaz, tegnap orra estem, úgy menekültem ki a putriból, hogy ne láson senki. Gyáva vagyok el kell ismernem.

Látod Búza Zsolt, ha te gerinces lennél s nem járatnád le a faludat, te sem itt tartanál. A falud ellen hergeled az újságírókat, csak azért, hogy megmutasd…Magyarországon már mindenki tudja ki is vagy valójában.

Az adócsalás hivatalból büntetendő… közöld ezt dr. Juhász Tündével a kormánymegbízott asszonnyal és bandájával, valamint dr. Makó András NAV igazgatóval is, Dr. Faragó Péter alkalmatlan jegyződdel Talán észhez tér!

Még nem késő, de téged a harag vezényel, s a jellemtelenséged. Békülj meg Istennel, mert nem lehetsz okosabb de szép sem vagy.

Jézus szavaival búcsúzom:

„Jézus szavai és tettei Atyjának szeretetét tükrözték vissza, így közelebb vitte az embereket Istenhez. Ezért is mondhatta ezt: „Én vagyok az út, az igazság és az élet. Senki nem jön az Atyához, csak énáltalam…Aki engem látott, látta az atyát is.

2018-07-28

-oil-

Leave a Reply 211 megnézve, 1 alkalommal mai nap |