< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, főszerkesztő blogja, Nav, Rendőrségi hírek / Blog article: Baksi falunap, avagy a baksi Búza Zsolt bosszúja, illetve parancsra permetezték a baksiakat…(paródia)

| Mobile | RSS

Baksi falunap, avagy a baksi Búza Zsolt bosszúja, illetve parancsra permetezték a baksiakat…(paródia)

Baksi falunap, avagy a baksi Búza Zsolt bosszúja, illetve parancsra permetezték a baksiakat…(paródia)

„Megint észrevétel érkezett a roma származású Baksi Búza Zsolt ellen. Képzelje el szerkesztő Úr, ez a nem normális Búza elrendelte a szúnyogirtást a falunap rendezvénye estéjére. A tömeg menekült a permetezés elől. Nem beszélve arról, hogy a falunapra 49-en érkezetek kocsival…na, ki vezeti a révészt?”

Az árusok- kolbász- kezdték szedni a csillapítókat a helikopter permetezése miatt. A sör fogyott, a hintások üresjáratban kényszerből vigyorogtak. Addig Bercsényi a segédmunkás megkereste a napi 18 ezer forintját, evvel dicsekszik, meg sorolta a mentorait. Búza Zsolt köztük volt.

Búza Zsoltról az a hír terjeng kapott egy kocsit ajándékba..ha elfogadta azt…!Az üvegzseb villogott a nap erejétől…a fény is megtörik  s áthatol az alvilág pólusán Búza..

Maguknál az utca beszakadt,- több helyen- előbb vagy utóbb egy két gyerek, vagy idős asszony kitöri a nyakát biciklivel  együtt Na, ki fog felelőséget vállalni baksiak! Mért kell megvárni, hogy eltörjön egy kar, vagy láb, vagy egy kisgyerek életét  elveszíti a hanyag önkormányzat képviselő-testülete miatt, Búzáról már nem is beszélve.…Na, ki vezeti a révészt?

A szokásos rendezvény a maga semmitmondó, ismétlődő műsoraival. Népi tánc, nyugdíjasok énekkara, kaláka, ki keresi a csatornázási pénzeket című népdalt előadja a baksi kórus férfi énekkara. Kíséri hegedűn a roma származású baksi Búza Zsolt, hangszerelte, aki bírta..

A második népdalt Kecskeméti Józsefné önkormányzati képviselő előadásában ismerhetik meg Baks tisztelt polgárai…Lakasd jól s beszéld ki a zabálókat című kantátát. Az volt csak a bibi, hogy nem hívta meg ingyen ebédre a Csongrád Megyei Mozgássérültek Egyesületének elnök asszonyát, s titkárát, akik már vigyorogtak a Baksi Hírmondó lapjain nem is egyszer az ingyen ebédnél Az oklevelet csak kizárólag pedagógusi – a szakág számít- végzettséggel lehetett volna megszervezni, valamint hivatal által engedélyezni kellett volna, majd ezt az ügyészség eldönti.

Még nem számolt el a közel 500 ezer Ft-tal Lépné Soós Anita alpolgármesternő a NAV felé, a felülvizsgálati kérelem folyamatban van! De kitüntette a posta, mondta a nyaló gép. Tudjátok, ez a nyaló gép úgy működik, hogy be kell tenni a szájába a bélást s meghúzni az orrát és fricskát adni a fülére.,.a gép morogni kezd s szórja az átkait. Csak rajtad függ, mikor állítod le. MERT HA ROSSZUL ÁLLÍTOD, LE nem nyersz. A pénzzel el kell számolni…

A falunap véleményem szerint rosszul sikerült…a változást nem ismerik a szervezők, csak magukat akarják fényezni. És elterelni a csatornázási pénzekről a hivatalok figyelmét, a pályázati kiírások visszaéléseit…Mikor törik össze az üvegzseb…

Most aztán lehet nevetni…

2018, július 28

XX

Leave a Reply 237 megnézve, 1 alkalommal mai nap |