< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, főszerkesztő blogja, Nav / Blog article: Orosz Éva baksi háziorvos felelőssége, avagy parancsot teljesít..vagy eljött az igazság órája!

| Mobile | RSS

Orosz Éva baksi háziorvos felelőssége, avagy parancsot teljesít..vagy eljött az igazság órája!

  1. Orosz Éva baksi háziorvos felelőssége, avagy parancsot teljesít..vagy eljött az igazság órája

Az Egészségügyért Felelős Államtitkársággal beszéltem telefonon, – többször-s a titkárnőn keresztül tájékoztattam az államtitkár asszonyt a baksi Bercsényi Lajossal kapcsolatos eseményekről. Kaptam egy levelet, amelyben útbaigazítottak hivatalosan az eljárási szabályokról. Továbbá, mely hivatalokat keressem fel. Nem először, támogatják az állampolgárok egészségügyi biztonságát szavatoló írásaimat.

Ma felkerestem dr. Nagy Z. Zsolt Kisteleki Egészségház igazgatóját, aki fogadott s egyetértett abban, hogy Bercsényi Lajos egészségügyi problémáit kizárólag dr. Orosz Éva baksi háziorvosnak kell megoldania s biztosítani a helyi polgárok életének, biztonságának feltételeit.

Bercsényi Lajost súlyos idegbeteggel százalékolták le, segédmunkás volt világéletében, Alzheimer korban szenved, többször megjárta a pszichiátriát, az alkoholelvonó intézetet, s képzetei vannak, hogy ő mindenhez ért s szerel.( Meg kell kérdezni dr. Papp Ágnes főorvos asszonyt Kistelek) Nem tudja kontrollálni a magatartását, hisz több esetben megdobott téglával valamint a feleségemmel nyomdafestéket nem tűrő hangon kiabált minap!!!

A képviselő- testület egyetlen esetben -20 éve- nem jár(t) el ellene, aki több millió bevétel után nem adózott és nem fizetett helyi adót sem.

A roma származású Búza Zsolt engedi a feketemunkát az adócsalást, , ezzel megrövidíti az önkormányzat bevételeit és hozzájárul Bercsényi Lajos adócsalásához  nagy mértékben, illetve szembe megy a kormányunk gazdasági, politikai, társadalmi programjával s közben dicsekszik, hogy neki országgyűlési képviselő a barátja.

Az emberek már félnek kimenni az utcára, mikor a zöld színű piadzso négykerekűt látják, amit Bercsényi Lajos vezet  s azzal hozza-viszi a szerelni valókat.

Nagyban felelősnek tartom dr. Orosz Éva háziorvost, akinek be kellett volna már többszőr utalni a pszichiátriára s bevonni a segédmotor jogosítványát. Ezzel egyetértett dr. Nagy Z. Zsolt a Kisteleki Egészségház igazgatója is! Felháborítónak tartják Orosz Éva felelőtlen hozzáállását,pedig a Hippokratészi eskü kötelezi, az emberi élet védelmére.

Orosz Éva a szubjektív véleményem szerint parancsot kapott a roma származású Búza Zsolt faluvezetőtől…a doktornőnek sem mindegy hogy egyedül van Bakson háziorvosként (?) a képviselő munkájáért is felveszi a munkadíját.. A képviselő-testületről már nem is beszélve!

A faluban mindig kettő orvos látta el az egészségügyi feladatokat.

Többen nem értették, miért nem kommunikál (t) dr. Papp Ágnes Kistelek ideggyógyász szakfőorvos asszonnyal. Annak csak egy oka lehet: – parancsot teljesít, mind a többi képviselő, illetve a bevétel nagysága sem mindegy…

XX

Leave a Reply 224 megnézve, 1 alkalommal mai nap |