< Böngészés > Főoldal / főszerkesztő blogja, Közélet, Nav / Blog article: Baksi komment avagy támogatják a polgárok a feketemunkát: – rendőrség, NAV, dr. Papp Ágnes ideggyógyász főorvos asszony Kistelek, illetve dr. Orosz Éva baksi háziorvos s Búza Zsolt”törvénysértése”

| Mobile | RSS

Baksi komment avagy támogatják a polgárok a feketemunkát: – rendőrség, NAV, dr. Papp Ágnes ideggyógyász főorvos asszony Kistelek, illetve dr. Orosz Éva baksi háziorvos s Búza Zsolt”törvénysértése”

 

Baksi komment avagy támogatják a polgárok a feketemunkát: – rendőrség, NAV, dr. Papp Ágnes ideggyógyász főorvos asszony Kistelek, illetve dr. Orosz Éva baksi háziorvos s   Búza Zsolt”törvénysértése”

 

Gizuska néni

 Jól látja a baksi polgárok szándékos „betartását” a kormány programja ellen. Hisz minden megmozdulás az adócsalás felé vezet. Meg vannak a megszokott emberek, akik permanensen gyalázzák a NAV programját s természetesen ezzel a habitussal lábbal tiporják a kormányprogram teljesítését!. Kormányunk teljese erővel küzd a feketegazdaságba SZEREPLŐK ELLEN, AKIK TÖBB ÉVTIZEDE NEM FIZETNEK ADÓT, ÉS SEGÉDMUNKÁS LÉTÜKRE KONTÁRKODNAK, AMI A LOKÁLIS VEZETŐK ENGEDÉLYÉVEL TÖRTÉNIK.

Aranyos szerkesztő Úr!

Többen is egyetértünk – Baksról elköltözöttek-a megjelenő cikkeivel, hisz tájékoztatja az országot, és a világot, hogy Bakson milyen emberek s milyen családok,vezetők vannak. Miért engedi Búza Zsolt a feketemunkások virágzását. – / a kommentelő is baksi volt, ám már több évtizede nem lakik a falujában. szerkesztő/ Nem veszi észre ez a buta ember és a képviselő testület  tapsol neki, mint Rákosi elvtársnak a Búzában.

Már az iskolában is sok probléma volt Búzával, nagyon rossz tanuló volt.

Bercsényi az elmebeteg továbbra is kontárkodik csak az a különbség, hogy telefonon rendelik magukhoz a törvénysértő lakosok. Az idegbeteg, alkoholista, segédmunkás, pszichiátrián, alkoholelvónon több évig vendégeskedett Csiszár Marival együtt. Ott megpofozta szegény Marit Isten nyugosztalja. De megverte a Rózsival együtt a baksi buszmegállóban. Az önkormányzat sem a képviselő testület nem kezdeményezett a bolond Bercsényi ellen szabálysértési eljárást. Nem tett semmit az adócsaló segédmunkás ellen, aki betegebb volt Csiszár Marinál. Hibásnak tartjuk dr. Papp Ágnes Kisteleki ideggyógyász főorvos asszonyt és dr. Orosz Évát, aki nem alkalmas orvosnak, sem képviselőnek hisz neki fontosabb az elmebeteg Bercsényi védelme,- Búza utasítása- mint 1000 ember biztonsága.

A képviselő- testület is alkalmatlan a feladatai ellátására. Ezeket a véleményeket és erről a barátaink folyamatosan tájékoztatnak bennünket /Én nem akarok lenni polgármester Bakson, mivel Baks nem érdemel meg engem szerkesztő/

Kettő napja ott voltam a barátnőmnél és a bolond Bercsényi segédmunkás  -Baks bolondja,átvette Csiszár Mari helyét Isten nyugosztalja- biciklizett az utcában. A név, azt utca és a házszám megvan. A falu  bolondjának nem volt elég az utca, egyik oldalról a másikra kóválygott. Olyan bamba volt a feje, látszok rajta, hogy elmebeteg.. a baksi képviselő testület minden tagja hibás, főleg Búza Zsolt és dr. Orosz Évát terheli a felelősség ,mivel nem AKARNAK eljárást kezdeményezni Bercsényi Lajos falu bolondja ellen.

Abban is igaza van, hogy a Zsótér Pista sosem szeretett dolgozni. Szegény apja Pista bácsi elintézte egy baksi vállalkozónál, hogy vegyék fel a fiát. Kettő napot dolgozott és többé soha nem ment dolgozni, a szülein élősködött, most meg a falu tartja el a munkakerülő feleségével együtt. Arra jó volt az apja, hogy hétvégeken hordta hozzájuk a húst…Nem tudjuk, mi van az anyjával, de amit hallottunk be van zárva a saját házába, magára mos és több éve nem ő veszi át a nyugdíját él e még az öreg barátnőm.

Ne haragudjon aranyos szerkesztő úr, de ezt már le kellett írnom imádom a falumat, de ezek az emberek, családok lejáratják Baksot, és országosan sem szeretnek bennünket, gondolom, tudja az okát!

X

Leave a Reply 264 megnézve, 1 alkalommal mai nap |