< Böngészés > Főoldal / Bíróság/Ügyészség/Szegedi Ítélőtábla, főszerkesztő blogja, Közélet, Nav, Rendőrségi hírek / Blog article: Baksi komment/Díszkivilágításban a baksi Bercsényi putri… dr. Orosz Éva, dr. Papp Ágnes kisteleki ideggyógyász főorvos asszony, dr. Makó András NAV igazgató, dr. Juhász Tünde kormánymegbízott meddig vártok még?

| Mobile | RSS

Baksi komment/Díszkivilágításban a baksi Bercsényi putri… dr. Orosz Éva, dr. Papp Ágnes kisteleki ideggyógyász főorvos asszony, dr. Makó András NAV igazgató, dr. Juhász Tünde kormánymegbízott meddig vártok még?

 

Baksi komment/Díszkivilágításban a baksi Bercsényi putri… dr. Orosz Éva, dr. Papp Ágnes kisteleki ideggyógyász főorvos asszony, dr. Makó András NAV igazgató, dr. Juhász Tünde kormánymegbízott meddig vártok még?

22 óra 10 perckor érkeztünk haza. A putri teljes kivilágításban incselkedett a polgárpukkasztó emberek szeme láttára. Bercsényi Lajos az elmebeteg segédmunkás, a falu bolondja élvezi a roma származású baksi Búza Zsolt és a jellemtelen képviselő-testület védelmét.

 Búza nem engedi a 30 éve több milliós adócsaló segédmunkás Bercsényi megbüntetését,- aki többször megjárta a diliházat, az alkoholelvonót, súlyos idegbeteg – s inkább hazudozik a hivatalok felé… egyszer ellobban a láng, a hivatalok gyertyafénye lassan olvad, mint a méz a kánikulában.

Egy két autó állt előtte. A kocsik elején nem volt rendszám csak a hátulján!!! Ezt már nem először többen is tapasztaltuk.

Talán azt várod(játok), hogy az emberek meghaljanak miattad(tatok) Orosz Éva s a bűnbanda?!

A képviselő testület jellemtelensége már vérlázító. Egyetlen embert nem találok(unk), köztük, aki a falu érdekeit szolgálná… valamint szeretett hazánk Magyarország illetve kormányunk érdekeit tartaná szem előtt itt ebben a régióban.

Szubjektív véleményem szerint a roma származású baksi Búza Zsolt alkalmatlan a faluvezetésére. Félrevezeti a hivatalokat, a hazugság, a nagyképűség, a beképzeltség nála zsigerből ered…és azzal dicsekszik, – illuminált állapotban-hogy országgyűlési képviselő barátai védelmét élvezi!

Hamarosan itt lesznek a választások…. Remélem a dominó effektus elsöpri ezeket az embereket, akik szembe mennek szándékosan a kormány érdekeivel, és megkárosítják a büdzsé bevételét!

Csak reménykedem, hogy nem lesznek halott baksiak a választásokig az elmebeteg segédmunkás adócsaló Bercsényi Lajos miatt, akinek a feleségét Rózsit is bíróság elé kell licitálni, hisz bűnrészes az adócsalásban.

Egyetértünk a szerkesztő Úrral, mi baksi értelmiségek

 

 

X

Leave a Reply 219 megnézve, 1 alkalommal mai nap |