< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, Fecsegő hírek / Blog article: Trump megfenyegette az egész világot(( Trump a menacé le monde entier

| Mobile | RSS

Trump megfenyegette az egész világot(( Trump a menacé le monde entier

Trump megfenyegette az egész világot

Az amerikai elnök közölte egy keddi Twitter-üzenetében, hogy aki üzletet köt Iránnal, az nem fog tudni az Egyesült Államokkal, valamint az Iránra ismét kivetett amerikai szankciók az eddigi legnagyobb kárt okozzák Teheránnak, és novemberben még tovább súlyosbítják ezeket.

Trump megfenyegette az egész világot

“Világbékét szeretnék, nem kevesebbet!” – írta Donald Trump.

Néhány órával korábban léptek életbe az Irán elleni új amerikai szankciók. Trump helyi idő szerint hétfő délután 21 pontban és több alpontban rögzítve sorolta fel az egyes büntetőintézkedéseket, és ismételten figyelmeztetett: “az iráni rendszer választás előtt áll: vagy változtat fenyegető és destabilizáló magatartásán, és akkor visszatérhet a világgazdaság körforgásába, vagy továbbra is a gazdasági elszigetelődés útját járja” – szögezte le.

fecsego.eu/atv.hu/MTI

Trump a menacé le monde entier

Le président américain a déclaré dans un message Twitter Twitter que quiconque ferait affaire avec l’Iran ne serait pas au courant des Etats-Unis et que les sanctions américaines imposées à l’Iran sont les plus graves dommages subis par Téhéran.
Trump a menacé le monde entier

“Je veux la paix mondiale, pas moins!” “écrivait Donald Trump.

Quelques heures avant l’entrée en vigueur des nouvelles sanctions américaines contre l’Iran. Trump a rappelé lundi les mesures de punition individuelles dans 21 points et plusieurs points et a averti à plusieurs reprises que “le régime iranien est en train d’être élu: soit changer son comportement menaçant et déstabilisant pour revenir à l’économie mondiale “dit-il.

fecsego.eu/atv.hu/MTI

 

Leave a Reply 167 megnézve, 1 alkalommal mai nap |