< Böngészés > Főoldal / főszerkesztő blogja, GFHF hallgatói blogja, Nav, Rendőrségi hírek / Blog article: A feketemunkások, a parlagfű, gyomnövények, a seggnyalók Bakson vígan élnek…komment a javából Kisteleki rendőrség baksi csoportja nem lát nem hall, nem beszél

| Mobile | RSS

A feketemunkások, a parlagfű, gyomnövények, a seggnyalók Bakson vígan élnek…komment a javából Kisteleki rendőrség baksi csoportja nem lát nem hall, nem beszél

 

A feketemunkások, a parlagfű, gyomnövények, a seggnyalók Bakson vígan élnek…komment a javából Kisteleki rendőrség baksi csoportja nem lát nem hall, nem beszél

Szerkesztőségünkbe egy érdekes komment érkezett. A postaládából kukucskált ki a levél

A roma származású baksi Búza Zsolt nem engedi az adócsalók megbüntetését, s folyamatosan félrevezeti a hivatalokat, s ebben a képviselő- testület teljes bedobással védi. Jellemtelenek csoportja. Ezeket az embereket drága szerkesztő Úr el kellene zavarni őket. Az unokám a Váradi utcában lakik, alig mernek a gyerekekkel kimenni az utcára. Ami ott van, abban az utcában az már felháborító.

A Fő utcán lévő mézes vállalkozó továbbra is elfoglalja a fő utca járda 50 méteres szakaszát. A kamionok az úttest felét leparkolják, onnan hordják befelé az anyagot. Az utcából kifordulni nem lehet. Csépe képviselő nem mer intézkedni…Pista, akkor mondjál le alkalmatlanság címmel. Mit tettél a baksiak érdekében!

Belső információnk szerint tegnap kint volt Bercsényi Lajos feketemunkás adócsalónál az önkormányzattól a hölgy..figyelmeztette a roma származású Baksi Búza Zsolt a barátját, Bercsényi Lajost, aki folyamatosan hazudik a hivataloknak azok meg leszopják az elmebeteg játékát. Azt üzente az adócsaló segédmunkásnak, öltözzön tiszta ruhába és feküdjön és játssza el, hogy beteg. Mert ha vége lesz az ellenőrzésnek, akkor folytathatja a feketemunkát. Ebbe belegyezetett Orosz Éva házi orvos is.

Az informátorom jelezte, hogy letagadja, Búza Zsolt hogy a faluban szerkesztőség van, illetve újságíró. Mára azt érte el a roma gyerek mindenki utálja országosan és miatta a falut is. A hivatalok – belső információm- már hideglelést kapnak a hazug Búzától. Sógora azzal dicsekszik, hogy neki Kecskeméten bíró, meg ügyész barátai vannak. Be ül a kocsmába és hallgatózik  majd viszi a híreket a hazug sógornak a Búzának. Már röhögünk rajta, és senki nem beszél vele mi is hazudunk jó hangosan, hogy hallja a sógor és beszlopálja a farkincákat.

Alig várjuk a roma származású Búza Zsolt bukását és menjen vissza a nyomdájába, hisz nem is nyomdász. Ott kellene kutakodni egy kicsit a NAV –nak, meg a Horgász Egyesületnél. Több milliós adócsalásokról suttognak Bakson. Meg Búza milliárdos vagyonáról…

A faluban tombol a parlagfű,  a baksi roma származású Búza nem intézkedik, inkább letagadja,vagyis hazudik a hivataloknak. Azt hiszi mindent meg tud oldani azzal, hogy ingyen ebédeket. bálokat szervez a lefizetett ellenőröknek.

A kormánymegbízott asszonyt is az óránál fogva vezeti, meg részegen hogy mire volna jó, meg a Kiss-Rigó püspök urat, akit hülyének tart és a seggnyalói között ezt boldogan mondja. Hát , ami a Szabadkai utcában van arról kellene írnia szerkesztő úrnak.

A roma származású Búza Zsolt hülyét csinált Farkas Sándor parlamenti államtitkárból, aki miniszterhelyettes is? Részegen azzal dicsekedett, hogy az államtitkár a tenyeréből eszik.  Nem tudjuk mikor ébred fel Farkas Sándor államtitkár, s mikor jön rá, hogy ez seggnyaló, hazug buta Búza kisdedjátékaira. Az állásába is kerülhet.

Csongrád megyei vezetők – belső információ- ellengették a kezét, hisz a bűnlajstromának felsorolása nem fér rá egy gombolyag seggpapírra.

X

Leave a Reply 316 megnézve, 1 alkalommal mai nap |