< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, Fecsegő hírek / Blog article: Exkluzív: Orbán Ráhel az út szélére dobta a szaros pelenkát Horvátországban (+fotók)

| Mobile | RSS

Exkluzív: Orbán Ráhel az út szélére dobta a szaros pelenkát Horvátországban (+fotók)

Exkluzív: Orbán Ráhel az út szélére dobta a szaros pelenkát Horvátországban (+fotók)

Tegnap történt az eset a horvát autópálya mellett.

Csodálatos képeket kaptunk Eszter nevű olvasónktól, át is adnánk a szót:

“Sziasztok!

A horvát tengerpartról tartottunk haza tegnap, megálltunk Horvátországban egy benzinkútnál az autópálya mellett. Megáll egy csodaterepjáró mellettünk, na ki száll ki belőle? A királyi pár, Récsöl és a Tiborcz-gyerek, alig hittem a szememnek. Ráhel már nagyon várandós a második babával.

Na de a lényeg: Ráhel tisztába tette a gyereket, majd fogta a szaros pelenkát és az út mellé dobta, miközben 20 méterre ott volt a kuka. Kiabáltam neki, hogy “az apád nem tanította meg neked a viselkedést?” Azt pampogta vissza, hogy nincs kuka.

A veszekedés hatására a bátor Tiborcz-gyerek nyúlként sprintelt a kocsi felé, de még így is sikerült lekapnom. Nagyon fel vagyok háborodva. Engem úgy tanítottak, hogy ha külföldre megyünk, illik vendégként viselkedni, és nem a szaros pelenkát a vendéglátóinknak az útra dobni. Ezért érdemes volt turizmus-vendéglátást tanulni Svájcban!”

És akkor lássuk a csodálatos képeket!

1. Ráhel az út szélére tart a csomaggal:

2. Ráhel elhelyezi az ajándékot a magyar-horvát barátság jegyében:

3. Mint aki jól végezte dolgát:

4. Az ajándékcsomag:

5. A Tiborcz-fiú fedezékbe vonul:

Kérés médiumok felé: Egy darab tetszőleges kép a megfelelő hivatkozással átvehető, aki kíváncsi a többire, azok számára légyszi linkeljétek az eredeti cikket. Ja és 2017 januárja óta nem blog vagyunk, hanem hírportál

Leave a Reply 82 megnézve, 1 alkalommal mai nap |