< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Hihetetlen házmestertempó Miskolcon: vizet ivott az öt éves kislány a buszon, a sofőr rendőröket hívott rá

| Mobile | RSS

Hihetetlen házmestertempó Miskolcon: vizet ivott az öt éves kislány a buszon, a sofőr rendőröket hívott rá

2018. augusztus 21. | hozzászólás | Közélet

Hihetetlen házmestertempó Miskolcon: vizet ivott az öt éves kislány a buszon, a sofőr rendőröket hívott rá

20 percig nem indult el vasárnap a 18:10-kor menetrend szerint közlekedő Auchan-Avasi kilátó járata Miskolcon, mert a sofőr le akart szállítani a buszról egy egész családot, amiért egy 5 éves lány visszazárható PET-palackból ivott egy korty ásványvizet – vette észre az Index a Facebookon a meghökkentő történetet.

A Facebookra feltöltött videó és a videó készítőjének elmondása alapján a sofőr leállította az épp indulni készülő busz motorját, és a rendőröket hívta. A busz csak a rendőrök kiérkezésekor indult el, miután a család leszállt. A videón is hallatszik, ahogy egy utas megjegyzi, hogy külön ki is van írva, hogy lehet vizet inni a buszon. A videó készítőjének elmondása alapján a buszon ülő utasok közül sokan védték a családot, és nem értették, hogy miért akarta őket leszállítan a sofőr. A lány szülei eleinte normális hangnemben beszéltek a sofőrrel, és csak később emelték fel a hangjukat.

forrás:168 óra
Leave a Reply 113 megnézve, 1 alkalommal mai nap |