< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Napi horoszkóp – 2018. augusztus 21.

| Mobile | RSS

Napi horoszkóp – 2018. augusztus 21.

2018. augusztus 21. | hozzászólás | Közélet

Napi horoszkóp – 2018. augusztus 21.

Napi előrejelzés 12 jegy számára

A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.

KOS BIKA IKREK RÁK OROSZLÁN SZŰZ
MÉRLEG SKORPIÓ NYILAS BAK VIZÖNTŐ HALAK

KOS: (március 21 – április 20.)

Ne essen abba a hibába, hogy bizonyos dolgokat lényegtelennek tart vagy úgy gondolja, ráérnek és nem olyan fontosak, mert ha így cselekszik, akkor megnézheti magát. Továbbá kellemetlensége származhat mások hangulatingadozásából, amit nem sikerül megfelelően kezelnie. Nem ártana minden tettét és szavát alaposan megfontolnia, így elkerülheti, hogy nehéz helyzetbe keverje saját magát.

 

BIKA: (április 21 – május 21.)

Ma olyan dolgokat kell intéznie, amelyek egyáltalán nincsenek a kedvére. Nem csak az zavarja, hogy ezek kötelező feladatok, hanem valahol kínosnak, nehézkesnek érzi őket. De jobban teszi, ha ma vagy a következő napokban a végükre jár, semmint tovább húzza őket, mert akkor kellemetlen helyzetben találhatja magát. Viszont pénzügyekkel, illetve jogi kérdésekkel kapcsolatban ma szerencsésen alakulhat a helyzete.

 

IKREK: (május 21 – június 21.)

Ma kifejezetten képesnek bizonyul arra, hogy optimistán álljon a világhoz és észre vegye a mindennapok örömeit és hálát érezzen mindazért, amije van. Ennek okán jó hangulatban telik a napja és nem húzza fel magát olyan dolgokon, amik miatt máskor biztosan sikerülne. Még szeretteit, kollégáit is képes hangosan pozitívan értékelni és ezzel igencsak meglepi környezetét. Ne fogja vissza magát, hagyja, hogy az érzései a felszínre törjenek!

RÁK: (június 22 – július 22.)

Nem szerencsés a problémái elől elmenekülni és vásárolgatással vagy evéssel, esetleg más káros szenvedéllyel orvosolnia, ugyanis ez nem megoldás, csak halogatás, méghozzá olyan, ami kárt tehet a testi vagy lelki épségében. Ha ma nem figyel eléggé és mindenáron a homokba dugja a fejét, kellemetlen élmény érheti, amit idejében észrevehetne, ha nem akarná annyira behunyni a szemét és nem venni tudomást a gondjairól.

 

OROSZLÁN: (Július 23 – augusztus 23.)

Kisebb-nagyobb anyagi kellemetlenségre kell számítania. Jól teszi, ha odafigyel értékeire, nehogy elhagyja vagy éppenséggel eltulajdonítsák Öntől, illetve nehogy saját maga tegyen kárt bennük. Bármennyire is szüksége legyen a pénzre, igyekezzen kerülni a veszélyes, kockázatos, esetleg törvénytelen megoldásokat. Ilyen tekintetben ne bízza el magát és higgye azt, úgysem érheti baj!

 

SZŰZ: (augusztus 24 – szeptember 22.)

Erre a napra kifejezetten igaz lehet, hogy összekötheti a kellemes, a hasznossal. Természetesen főleg munka és a kötelező feladatok, ügyek intézésénél lehet igaz. Ha kollégái vagy barátai elhívják, érdemes lehet velük tartania, mert kellemes élményekben lehet része és akár olyasvalakivel is megismerkedhet, aki segíthetne Önnek munkaügyben, vagy legalábbis megtámogathatja vágyai elérésben.

 

MÉRLEG: (szeptember 23 – október 23.)

Ne feledkezzen meg arról, hogy Ön gyakran túlságosan kedves, barátságos másokkal. Néha még az sem tűnik fel Önnek, hogy flörtöl, vagy legalábbis félreérthetően viselkedik. Ma pontosan ebből származhat kellemetlensége, hogy mást sugall valakinek, mint amit valójában gondol, érez és az illető azt hiheti, zöld utat kapott. Spórolja meg magának a kínos helyzeteket azzal, hogy jobban odafigyel magára!

 

SKORPIÓ: (október 24 – november 22.)

Fárasztó és nehéz nap elé néz, mikor egy csomó olyan dolgot kell csinálnia, amihez semmi kedve vagy kifejezetten bosszantja. Gondoljon arra, hogy legalább ezeket is letudja és ez a nap sem tart örökké! Érthető, ha közben egyre csak azon töpreng, hogy milyen jó volna életmódot váltani vagy változtatni az életén. Talán pontosan ezt is kellene tennie, ha ennyire nincs megelégedve a sorsával!

 

NYILAS: (november 23 – december 21.)

Ne halasszon el semmit holnapra vagy legalábbis napokkal későbbre, ha egy mód van rá. Amit csak tud, azt intézzen el ma és ne halogassa kötelességei elvégzését. Ugyanez érvényes az érzéseire is, ma mondja ki bátran szeretteinek, környezetének mire gondol, és mit érez. Ezzel nem csak velük, hanem önmagával szemben is jót tehet. Szüksége van arra, hogy végre igazán őszinte legyen magával és másokkal!

 

BAK: (december 22 – január 20.)

Bár mások kétségkívül igyekszenek Önnek keresztbe tenni, megnehezíteni a napját, esetleg az életét, de Ön most mégis képes nevetni ezeken és nem veszi fel őket. Sőt, a pletykák, a rosszindulatú megjegyzések és mesterkedések ellenére is örömteli napja lesz. Nagyon jól teszi, ha megtartja ezt az állapotot és jutalomképpen egy kivételes lehetőségre bukkanhat, illetve ajánlhatnak fel Önnek

VÍZÖNTŐ: (január 21 – február 18.)

Több kihívás, illetve lehetőség is vár Önre. Azok, akik üzlettel foglalkoznak, vagy saját vállalkozásuk van, kimondottan nagyot léphetnek előre és nyélbe üthetnek egy sikeres üzletet. De mindenkinek adott lesz a lehetőség, hogy megcsinálják a szerencséjüket. A titok a bátorságban és a gyakorlatiasságban rejlik. Itt most nincs helye az álmodozásnak, csak a pontos és reális terveknek.

 

HALAK: (február 19 – március 20.)

Mostanában nem alakul túl fényesen a szerelmi, avagy a családi élete és ezt Ön is tudja, hogy gondjaik vannak, viszont készen áll arra, hogy helyrehozza, a dolgokat vagy legalábbis javítson a helyzetükön. Nem ártana gyakorlatiasabbnak lennie és a kompromisszumok kötésére támaszkodnia. Legyen nyitott a vitás felekkel szemben és próbálja megérteni az ő szemszögüket is. Végezetül pedig ne várjon csodát egy nap alatt!

fecsegoe.eu/ma.hu

Leave a Reply 117 megnézve, 1 alkalommal mai nap |