< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Egyre kevesebben kíváncsiak Mészáros Lőrinc lapjaira, brutálisan zuhannak a példányszámok

| Mobile | RSS

Egyre kevesebben kíváncsiak Mészáros Lőrinc lapjaira, brutálisan zuhannak a példányszámok

2018. augusztus 22. | hozzászólás | Közélet

Egyre kevesebben kíváncsiak Mészáros Lőrinc lapjaira, brutálisan zuhannak a példányszámok

Az egész piacon nagy a baj, de Mészáros lapjainak értékesítési számai zömében minden másnál jelentősebb zuhanást mutatnak a második negyedévben – írja médiapiaci körképében az mfor.

A legkisebb veszteséggel a Békés Megyei Hírlap úszta meg, az eladott 11 745 darabos példány 10,46 százalékkal kevesebb az egy évvel ezelőttinél és 13 százaléknál kisebb zuhanás mutatkozott még a Petőfi Népénél, a Somogyi Hírlapnál, a Tolnai Népújságnál és a Vas Népénél is

A Dunaújvárosi Hírlap viszont a vásárlói közel ötödét veszítette el, a 3713 darabos értékesítés 17,96 százalékkal kevesebb az egy évvel ezelőttinél.

A Napló 18,21 százalékkal zuhant egy év alatt, így idén a második negyedévben már csak 23 678 példányt értékesítettek a lapból átlagosan.

A legnagyobb csökkenést pont Mészáros lakóhelyének lapja, a Fejér Megyei Hírlap regisztrálta: az eladott 22 406 példány 18,26 százalékkal kevesebb az egy évvel ezelőttinél.

forrás:168 óra

Leave a Reply 123 megnézve, 1 alkalommal mai nap |