< Böngészés > Főoldal / Sport / Blog article: BL-selejtező: két kiállítás és görög előny a Vidi meccsén

| Mobile | RSS

BL-selejtező: két kiállítás és görög előny a Vidi meccsén

2018. augusztus 23. | hozzászólás | Sport

BL-selejtező: két kiállítás és görög előny a Vidi meccsén

Huszti Szabolcs kiállítása miatt hamar hátrányba került a magyar bajnok, az AEK Athén pedig két gólt is berámolt az 50. percig. 5 perccel a második után tíz főre fogyatkoztak a vendégek is, Lazovic révén pedig szépíteni tudott a Vidi FC, így egygólos hátrányból várhatja a jövő heti visszavágót.

Kiegyenlített küzdelem folyt a Groupama Arénában egészen a 23. percig, ekkor ugyanis egy becsúszást követően egyből felmutatta a piros lapot a játékvezető Huszti Szabolcsnak.

Néhány perc leforgása alatt újabb három lap következett, igaz, ezek sárga színűek voltak. Kettőt a Vidi játékosai, egyet a görögök kaptak. Az emberelőnyt kihasználva a 34. percben előnybe is került az AEK Athén, majd a második félidő elején, a 49. percben kétgólosra nőtt a különbség, néhány csel után Bakasetas talált Kovácsik kapujába. Öröme nem tartott sokáig, 5 perccel később ugyanis őt is kiállította a játékvezető, hasonló becsúszásért, mint Husztit.

A görög piros lap a Vidit hozta lendületbe, Lazovic révén a 67. percben szépíteni tudott a magyar bajnok. Ezt követően is támadásban maradtak a piros-kékek, számos helyzetet dolgoztak ki Kovács Istvánék, de az AEK kapuját már nem sikerült bevennie a Vidinek, amely így egygólos hátrányból várhatja a jövő keddi visszavágót.

fecsego.eu(atv.hu

Leave a Reply 121 megnézve, 2 alkalommal mai nap |