< Böngészés > Főoldal / Bíróság/Ügyészség/Szegedi Ítélőtábla, főszerkesztő blogja, Közélet, Nav / Blog article: Baksi komment Bercsényi Lajos már kora hajnalba dobálta a vasat a szokása szerint

| Mobile | RSS

Baksi komment Bercsényi Lajos már kora hajnalba dobálta a vasat a szokása szerint

Baksi komment Bercsényi Lajos már kora hajnalba dobálta a vasat a szokása szerint

Aranyos szerkesztő Úr!

Egyszerűen elviselhetetlen a falu bolondjának a viselkedése. Mentem a lányomhoz és toltam kocsiban az unokámat. Úgy dobálta a vasakat, hogy rengett a föld. Az unokám megijedt és elkezdett sírni. Ki kellett vennem a kocsiból, magamhoz öleltem s még akkor sem hagyta abba. Beszóltam a falu bolondjának, akit támogat a cigány-roma Búza Zsolt, Bercsényi Lajosnak csorgott a nyála az arca bamba volt, szerintem nem volt észnél és azt kiabálta ha nem tetszik menjek a picsába. Neki meg kell keresni a napi 20 30 ezer Ft-ot?

Szerkesztő úr!

Meddig kell elviselnünk ennek az alkoholista, pszichiátriás kezelt súlyos idegbetegséggel küszködő, adócsalót. Mért nem büntetik meg a cigány-roma Búzát, aki nem akar intézkedik. Ez a jegyző szart sem ér. Volt már itt elzavarta a cigány Búza Zsolt. A Kutyák elől menekülnöm kellett, hisz ha jól számoltam négy vagy öt kutya ugatott s féltem nehogy megtámadjanak.

Mire vár az önkormányzat, meg az Orosz Éva, aki gyáva szar, mert nem mer megmukkanni, csak a pénzt veszi fel. Szégyelld magad , és te orvosnak tartod magad.
X

Leave a Reply 195 megnézve, 1 alkalommal mai nap |