< Böngészés > Főoldal / Kultúra / Blog article: A kultúráé volt a főszerep a Pozsonyi Pikniken

| Mobile | RSS

A kultúráé volt a főszerep a Pozsonyi Pikniken

2018. szeptember 2. | hozzászólás | Kultúra

A kultúráé volt a főszerep a Pozsonyi Pikniken

A kultúráé volt a főszerep Újlipótváros és Budapest egyik legnépszerűbb civil rendezvényén, a Pozsonyi Pikniken. Színházak mutattak be ízelítőt előadásaikból, zenei együttesek léptek fel a legkülönbözőbb műfajokban, és más művészeti ágak is képviseltették magukat. Az ATV is jelen volt a pikniken, műsorvezetőink várták az érdeklődőket.

Bubics Ádám, a Pozsonyi Piknik főszervezője híradónknak elmondta, hogy az évek alatt a néhány órás kis rendezvényből, ahol talán százan se voltak, egy több tízezer résztvevős, 16 ezer négyzetméteren megrendezett esemény lett.

Színházi, zenei és irodalmi programok sokaságát zsúfolták a szervezők az egy napos civil kulturális rendezvénybe. Három színpadon folyamatosan zajlottak az előadások.

Míg a legkisebbeket a Vidám Színpad produkciója, A kiskakas gyémánt félkrajcárja szórakoztatta, addig a rakparti nagy színpadon a Liszt Ferenc Kamarazenekar játszott Mozartot.

A József Attila színház társulatának délelőtt és délután is volt előadása. Nemcsák Károly, a színház ügyvezető igazgatója azt mondta: „Ennek az egész fesztiválnak fantasztikus hangulata van, én azt gondolom, hogy mindenki hihetetlen szeretettel néz minden produkciót, és nagyon örülök én magam is, hogy ilyen sokan eljönnek minden, minden alkalommal.”

fecsego.eu/atv.hu

Leave a Reply 175 megnézve, 1 alkalommal mai nap |