< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Juhász Péter frissen vasalva újra a ringben!

| Mobile | RSS

Juhász Péter frissen vasalva újra a ringben!

2018. szeptember 2. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Juhász Péter frissen vasalva újra a ringben!

Most, hogy kiderült hazudtak, nem írják meg. (Jé?!)”

Juhász Péter a családjával töltött nyár után elérkezettnek látta az időt, – lévén eljött a szeptember – hogy visszatérjen a köztudatba.

“Remélem te is tudtál valamennyit pihenni a nyáron…”

Közösségi oldalán adta hírül, hogy kész az újabb menetre:

“Az elmúlt időben elsősorban a családommal foglalkoztam, de ahogy ígértem, ősszel ismét hallhatsz rólam. És bizony ma van az ősz első napja.

Első körben még a múlt.

Ahogy mondtam, úgy is lett: a velem kapcsolatos rágalmakról a választások után fog kiderülni az igazság. A Borsot és az egyéb szennylapokat pártutasításra gyártó gerinctelen csürhe pénzért hazudik (vö. Az anyjukat is eladnák, vagy ha a liberális anyázás nem fekszik neked, akkor helyette: Krisztus koporsóját is eladnák). Ők a magyar nemzet Judásai.

Lehet, hogy ez pillanatnyilag jó üzletnek tűnik számukra, azonban ha eljön az elszámolás ideje, akkor mind anyjuk, mind Krisztus előtt el fognak bukni.

( A kormányközeli médiumok – többek között a Bors – a választási kampányban azt állították, hogy Juhász Péter “benyugtatózta és napokra bezárta gyermekei édesanyját”. A politikus akkor hiába küzdött elkeseredetten a rendelkezésére álló eszközeivel, hogy igazát bizonyítsa, esélye sem volt a Fidesz médiagépezetével szemben. Mint ismert, a karaktergyilkosság kiválóan sikerült, az Együtt volt az áprilisi választás egyik legnagyobb vesztese, 1 százalék alatti eredményük miatt még az állami kampánytámogatást is vissza kellett adniuk. Ezt követően a politikus a Facebook-oldalán, élő videóban jelentette be, hogy június 2-án megszűnt a párt. sztarklikk.hu)

 

És ha pillanatnyilag úgy is tűnik, hogy elbukott az igazság, légy biztos benne, az idő téged igazol majd. Aki a családodért, a hazádért, az igazságért dolgozol hittel, erővel, kitartással.

Ebben akarlak téged segíteni a jövőben is, ahogy te is segítettél nekem már számtalanszor. Folytassuk, együtt!

Amikor rágalmaztak, akkor a teljes fideszes propagandagépezet azt szajkózta. Most, hogy kiderült hazudtak, nem írják meg. (Jé?!)”

fecsego.eu/városi kurir
Leave a Reply 102 megnézve, 1 alkalommal mai nap |