< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Rémhír terjedt az interneten – nem igaz, hogy zárolták szegedi nyugdíjasok számláját

| Mobile | RSS

Rémhír terjedt az interneten – nem igaz, hogy zárolták szegedi nyugdíjasok számláját

2018. szeptember 13. | hozzászólás | Közélet

Rémhír terjedt az interneten – nem igaz, hogy zárolták szegedi nyugdíjasok számláját

Rémhírként terjedt szerda délelőtt az interneten, hogy Szegeden, a Pillér Takarékszövetkezetnél hogyan ,,omlott össze a nyugdíjkifizetés. Szerencsére nem igaz.
Rémhírként terjedt szerda délelőtt az interneten, hogy Szegeden, a Pillér Takarékszövetkezetnél hogyan „omlott össze a nyugdíjkifizetés, továbbá Tápén sok kisnyugdíjasnak zárolták a számláját, ott ülnek-állnak szegények, és aggódnak, várják a híreket”. – Az egységes informatikai rendszer kialakítása nehéz és összetett feladat, 12 takarékszövetkezet közel ezer fiókjának rendszerét kell egységes platformra hozni – írta kérésünkre adott válaszában a pénzintézet. Hangsúlyozták, az átállás során óhatatlanul felmerülhetnek átmeneti technikai problémák, ez történt szerda reggel is. Megtudtuk, a Takarék Csoport néhány tagjának informatikai hálózatán átmeneti fennakadás volt, ám sikerült viszonylag hamar elhárítani a problémát – a kényelmetlenségekért pedig ügyfeleik elnézését kérik. Más forrásból megtudtuk, kora délután már sem Tápén, sem Szeged belvárosában nem volt fennakadás.
fecsego.eu/dm
Leave a Reply 59 megnézve, 1 alkalommal mai nap |