< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, Fecsegő hírek / Blog article: Bokros Lajos: Orbán Viktor megbolondult

| Mobile | RSS

Bokros Lajos: Orbán Viktor megbolondult

Bokros Lajos: Orbán Viktor megbolondult

 SZERZŐ: 168 ÓRA

Más következtetés nem vonható le abból a kijelentéséből, hogy Brüsszel migránspárti zsoldosokkal akarja lecserélni a magyar határőrséget, mint hogy a vezér megbolondult – írta Facebook-bejegyzésében Bokros Lajos, aki most a Modern Magyarország Mozgalom elnöke.

– Orbán Viktor rossz beszédet mondott Strasbourgban. A saját szempontjából rosszat. Nem volt képes két sovány gumicsont-engedményt felajánlani annak érdekében, hogy saját pártcsaládja támogathassa őt a Sargentini-jelentés ellen szavazva. Nem hagyott menekülő utat Manfred Webernek, az Európai Néppárt frakcióvezetőjének, aki eddig mindig védte Orbán össze bűnét – folytatta Bokros.

A politikus szerint Orbán keddi beszéde „hazugságoktól hemzsegett, és ezt most újabb tombolással tetézi, olyan beszéddel, ami még szörnyebb hazugságokat tartalmaz.”

– Brüsszel nem akarja lecserélni a magyar határőrséget. Erre nem is lenne joga. Megerősíteni szeretné az Európai Unió külső határainak védelmét. Nem erről papolt maga Orbán az elmúlt három évben? Nem ő követelte éppen azt, hogy nemzetközi segítséggel erősítsük meg a külső határok védelmét? Nem arról beszél állandóan, hogy közös határvédelmi politika kell? – tette fel a kérdést Bokros.

Lassan a vezér elméje meglágyul. Ez nem lenne baj, ha nem egy egész ország, egy egész nemzet, egy egész társadalom inná meg ennek a levét… Polgártársak ébresztő! A vezér megbolondult – zárta a bejegyzését Bokros.

Leave a Reply 65 megnézve, 1 alkalommal mai nap |