< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Közlemény/Tisztelt főszerkesztő Úr!

| Mobile | RSS

Közlemény/Tisztelt főszerkesztő Úr!

2018. szeptember 18. | hozzászólás | Közélet

Kedves Oláh István László!

Sokan vagyunk, de még nem vagyunk elegen. Ahogy azt bizonyára tudod, az ellenállás az elmúlt percekben elkezdődött a Kossuth téren, de nem fog ma véget érni. Itt leszünk holnap is és számítunk Rád.

Ahogyan az elmúlt pár napban jó néhányszor elmondtam: ebben az országban diktatúra van, Hitler-bajusz és Gulág nélkül is. Ezt mi, európai magyarok nem tűrhetjük tovább. Nem nézhetjük tétlenül, hogy a magukra szabott választási rendszerük biztonságában a fideszes nagyurak a sárba tapossák a egykoron európai hazánkat. Azt a Magyarországot, amelyről előszeretettel felejtik el: nem csak az övék. Itt az idő, rajtunk a sor!

 

Ehhez azonban te is kellesz! Mi ott leszünk a Kossuth téren, ma is sokáig helytállunk és várunk téged holnap délután 17.00-tól is. Tarts velünk, hirdesd az ellenállást! Szabadítsuk meg közösen az országot Orbánéktól, akik elveszik egész Magyarország jövőjét!

 

Találkozzunk szerdán délután, 17 órakor a Kossuth tér – Alkotmány utca sarkán! Addig is csatlakozz az eseményhez és oszd meg a Facebookon, ha még nem tetted meg

 

Barátsággal

Gyurcsány Ferenc

 

Leave a Reply 127 megnézve, 1 alkalommal mai nap |