< Böngészés > Főoldal / főszerkesztő blogja, Közélet / Blog article: Deszki komment avagy a harag tüze lobban Meglepetés ért.

| Mobile | RSS

Deszki komment avagy a harag tüze lobban Meglepetés ért.

 

Deszki komment avagy a harag tüze lobban/Meglepetés ért.

Az emberek hírtelennyi fellángolása szalmalánggá változott. Miért? – Mert nem mertek kiállni a véleményük – igazságuk mellett:- engedték a sötétben bujkálóknak a lázító-bomlasztó – ellenforradalmi aknamunkájukat. Olyan emberek nyaltak be a hivatalnak, akik rendszeresen gyalázzák a polgármestert, s kifogással élnek minden megmozdulására, ám egy önállú gondolatuk sincs.

Ezek az emberek még a kommunizmus sötét világában élnek. Hangyász nyelvük van. Szeretnek az odú aljában falig érni.

A polgármester egy könnyed laza kézlegyintéssel elintézte a bomlasztó sikertelen emberekből álló képzetlenek táborát. Ergo: – időt nyert a választásokig! Egy két utcát – amit már régen meg kellett volna csináltatni, ám erre a pillanatra várt. Az infót leadta az embere, aki rendszeresen a kerti kocsma besúgója.

Ezeket – polgármester-az infókat a Deszkiek csoportjában olvasta. Az ott megjelent reagálásokat csak figyelnie kellett. A kommentelők nevei nyilvánosak. s nem tartalmaznak személyes adatokat. A véleményeket olvasva elém tárult a szellemi képességek indexe. Általában a buta ember haragszik és okosnak teszi magát!

Többször is próbálkoztam időpontot kérni Király László  polgármestertől…azonban ezek sikertelenek voltak, mivel vagy neki vagy nekem nem volt megfelelő az időpont. (?) Illetve ez a tematikus játszma a félelem bérének kellett nyilvánítanom. Állítólag kaptak a kiskertesek egy fecni papírt, ahol 18 órára voltak összerántva az induvidiumok.

A NÉBIH kötelezte a 3156 polgármesteri hivatalt a parlagfű s a kettő méteres gaztengerek irtására…

Polgármester Úr!

Én szívesen végig vezetem a falujában s közösen nézzük meg a parlagfű s egyéb gazok tengerét.

 

Újságírót levélben kell meghívnia amelyben fel, kell tüntetni a programot és annak egyes elemeit…stb. A korai sötétedés meg a pogácsa osztás megalázó: – Király László és a képviselők tudták, hogy hamar sötét lesz…!

A lázítók nem szeretik az újságírókat. a tömegben nagy legények, hisz tét nélkül beordibálhatnak…!

A helyzet nem oldódott meg,,, a láng elillant, azonban a parázs továbbra is izzik.

-oil-

 

Leave a Reply 282 megnézve, 1 alkalommal mai nap |