< Böngészés > Főoldal / főszerkesztő blogja, Közélet, Nav, Rendőrségi hírek / Blog article: Baksi komment: – Gumi és villanyvezeték égetése a baksi Váradi utcából áramlik illetve a falubolondja Bercsényi autókat szerel a kék autó olyan nagy sebességgel jött ki a putriból, majdnem elütött!De felelős dr Nagy Zsolt Kisteleki Egészségház orvos igazgatója, dr, Papp Ágnes ideggyógyász főorvos, Búza Zsolt és a képviselő-testület,illetve dr Orosz Éva,hogy nem utalják be az elmebeteg osztályra ezt a segédmunkást

| Mobile | RSS

Baksi komment: – Gumi és villanyvezeték égetése a baksi Váradi utcából áramlik illetve a falubolondja Bercsényi autókat szerel a kék autó olyan nagy sebességgel jött ki a putriból, majdnem elütött!De felelős dr Nagy Zsolt Kisteleki Egészségház orvos igazgatója, dr, Papp Ágnes ideggyógyász főorvos, Búza Zsolt és a képviselő-testület,illetve dr Orosz Éva,hogy nem utalják be az elmebeteg osztályra ezt a segédmunkást

Baksi komment: – Gumi és villanyvezeték égetése a baksi Váradi utcából áramlik, illetve a falubolondja Bercsényi autókat szerel a kék autó olyan nagy sebességgel jött ki a putriból, majdnem elütött!De felelős dr Nagy Zsolt Kisteleki Egészségház orvos igazgatója, dr, Papp Ágnes ideggyógyász főorvos, illetve dr Orosz Éva,hogy nem utalják be az elmebeteg osztályra ezt a segédmunkást

Aranyos szerkesztő Úr!
Már nem először tapasztaljuk, hogy a szerkesztőség utcájából a roma Lantos folyamatosan égeti a gumikat és a villanyvezetékeket, több éve, amit a munkahelyéről hord haza. Többször szóltunk a Kisteleki rendőrségre, de nagyon kár volt. Hogy azok miért vannak, azt csak a Jó Isten tudja. Mi baksiak nem szeretjük a kétszínű kisteleki rendőrséget, mert sokat nyalnak..

Gizike néni.
Szerkesztő Úr
A fő utcán továbbiakban sem lehet közlekedni a járdán. Csépe Pista a gyáva képviselő nyaló gép a szomszédja nem mer intézkedni. A roma baksi Búza Zsolt sem mer intézkedni, inkább elnézik a gyermekes anyukákat, akik félnek és szenvednek a járda hiánytól. A kamionok lefoglalják az úttest teljes baloldalát. Többen azt várjuk, mikor lesz baleset, vagy ne tálán halálos baleset, amit a képviselő-testület a roma baksi Búza Zsoltnak lesz köszönhető. Kisteleki rendőrséget úgy ahogy van fel kellene oszlatni.

Kálmánka
Zsótér Pista több éve, évtizede lopja a fát és árulják a roma törpével közösen. A falopás folyamatos, mert munkahelye nem volt s a mai napig sincs. Most is ezen a héten többen vitték tőle a lopott fát. Hajnalban, vagy késő este vágja lent az aljon. A szomszédok bűntársak.

A roma Lantos is lopja a fát, lassan húsz éve a házaiban kellene rendszeresen ellenőrzéseket tartani.

Lép Pista a gyáva seggnyaló meg a felesége hol vannak.

Miből újították fel a házukat Zsótérék. Ki melyik vállalkozó építette a kéményt, cserélte ki az ablakokat?

Mancuska néni.

Drága szerkesztő Úr!
Már régen nem írtam magának. Betegeskedtem egy kicsit. A lányoméknál voltam egy darabig.
Elromlott a vasalom. elvitettem ehhez a piszok senkihez Bercsényi Lajoshoz. A falu bolondjától nagy sebességgel jött ki – szombaton 5 órakor egy kék autó. Ott szerelte a putri előtt. A rendszámot leírtam s átküldöm.

Bakson félnek az emberek, nem merünk kimenni az utcára, ha ez az elmebeteg meglátjuk. Ki az a szemét, aki ehhez az alkoholista segédmunkáshoz viszi az autóját! Felelőtlennek tartjuk többen is a faluban, Orosz Évát , aki nem intézkedik a bolond -Bercsényi ellen.

De felelős dr Nagy Zsolt Kisteleki Egészségház igazgatója, dr, Papp Ágnes ideggyógyász főorvos, hogy nem utalják be az elmebeteg osztályra

.A roma baksi Búza Zsolt kebel barátja. Kicsalták a bírósági határozatot, és Lajkó a volt jegyző, azt mondta a roma Búzának, mondja azt, hogy a postaládájába találta. Ezt már rég óta elakartam magának mondani.

Bercsényi a falu bolondja, meg a K..a Rózsi azt híresztelte, hogy ő villanyszerelő. Ő jelentette fel feketézés miatt Elekes Pistát. Pedig ő csak segített, na ő szakmunkás volt. Belebetegedett Pista..Áldott jó ember , az Isten segítsen neki.
XX

Leave a Reply 425 megnézve, 1 alkalommal mai nap |