< Böngészés > Főoldal / Fogyasztóvédelem, Nav, nébih / Blog article: NAV – Fogyasztóvédelem figyelem, avagy a Baksi piac adócsalói

| Mobile | RSS

NAV – Fogyasztóvédelem figyelem, avagy a Baksi piac adócsalói

2018. október 8. | hozzászólás | Fogyasztóvédelem, Nav, nébih

NAV – Fogyasztóvédelem figyelem, avagy a Baksi piac adócsalói

Többször megfigyeltem a piaci mechanizmusokat, pl. áfás számlaadás, nyugta adás Csongrád megyei piacokon. Erről tájékoztattam a kedves olvasóinkat, illetve a szakhatóságokat. Hisz ez a munkám kedves Baksiak!

A mérlegelésről már nem is beszélve. Ahol tényfeltárást végeztünk ott kissé javult a helyzet. Sajnos a baksi piacon nem is ismerik az adózást, a fogyasztóvédelmi előírásokat, a piacfelügyelő nincs tisztába a törvénnyel.

Több piacon leváltották a nagyhangú piaci felügyelőket, akik azt sem tudták mit keresnek ezen a kereskedelmi vonalon. Kecskeméti Józsefnét több helyről is kirúgták, s a mozgáskorlátozottak vitték be önkormányzati képviselőnek, – szubjektív véleményem szerint a butasága mindent felülmúl.

Egyetlen egyszer sem volt egy épkézláb ötlete a falu érdekében , ám a társai mélyen hallgatnak s közben nyaliznak…

Érdekes, miért ennek a buta nőnek adták a piaci ellenőrzés lehetőségét, hisz csak baksi általános iskolai végzettsége van!

Kecskeméti Józsefné!

Neked kőkeményen le kellene mondanod, hisz nem értesz semmihez. Amihez még hozzányúltál abból csak baj lett. Az önkormányzatnak károkat idézel elő. A bevételnek tudod milyen lehetőségei vannak? Eljártál- e Bercsényi Lajos feketemunkás s a többi adócsaló ellen pl., autószerelők, villanyszerelő…stb ellen adócsalás ügyben, tettél-e észrevételt a szabálysértési eljárásra…természetesen a képviselő kollégáid is befogják a pofikájukat és nyalakszanak.

Van e szakvizsgád erről a területről. Az adócsalás csak úgy hömpölyög, mint árvízkor a szennyvíz! Bakson adócsalás nem bűn! Nyíltan megy az adócsalás, ezzel megkárosítjátok a kormány büdzsét, és becsapjátok a tisztességes baksi állampolgárokat!

Emlékszel? – az oklevelek kiadására, a megyei vezetők ingyen báljának a rendezésére… Tudod Mari így nem lehet. A roma Búza Zsolt szájából is lassan kicsúszik a cumi, akkor mit fog szopni..Ez még nincs lezárva! Szaladj a roma Búzához!
Baksiak!

A helyi piacokon is kötelező a számlaadás, illetve minden tétel eladásakor a nyugtaadás, kérdezés nélkül. A nylon zacskókban előre kicsomagolva nem lehet adni paradicsomot, paprikát…stb. s semmiféle mezőgazdasági termékeket.

A megvásárolt terméket a vevő előtt kell lemérni, de úgy, hogy a vásárló is lássa. Az adócsalókat neked kellene megakadályozni, kitiltani a piac területéről és szabálysértési eljárást indítani ellenük. Csak te ehhez gyáva és buta vagy. Szaladj a roma Búza Zsoltikához és panaszkodj! Ő sem ért hozzá,- de mihez is értene- neki kizárólag a nagyképűsége, lekezelő stílusa…stb van. A hazugság önként érkezik a szájára.

NAV – Fogyasztóvédelem figyelem!

Többször kellene ellenőrizni – Baks- ezt az adócsaló környezetet. A piacos napok hétfő és péntek. Ott létemkor senki nem adott számlát. A ruhakereskedőtől az édességárusig.
A mérlegnek, a számlának az asztalon kell lennie tollal együtt. A kifogást azonnal több 10 ezer Ft-ra kell ott helyben büntetni! Ám ehhez Kecskemétinét el kell zavarni, hogy megtisztuljon a piaci effektus és mindenki megértse még a roma baksi Búza is

2018-10-08

-oil-

Leave a Reply 629 megnézve, 1 alkalommal mai nap |