< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, Fecsegő hírek / Blog article: Orbán Viktor hülyének nézi az országot//. Viktor Orbán looks at the country as an idiot

| Mobile | RSS

Orbán Viktor hülyének nézi az országot//. Viktor Orbán looks at the country as an idiot

Orbán Viktor hülyének nézi az országot

Így éldegél ez a kis haza a NER nyolcadik vagy kilencedik évében….

Furcsa hely lett ebből a kis országból részben Orbán Viktornak köszönhetően, na meg a benne lakók közömbösségének, vagy inkább fene nagy okosságának. Mert a magyar mindent jobban tud, és még annál is jobban szereti ha csak neki van igaza. A többit meg nem érdekli, nem érintett, meg lusta is ahhoz kicsit elgondolkozzon azon, vajon mi a fene történik is körülötte.

Már fel sem kapja a fejét a többség

ha a miniszterelnök magán repülővel jár meccsre, amit a közbeszerzésen meghízott haver rak a segge alá. Tudja vajon a köznép, ez bizony Orbán Viktor saját gépe, csak szerényen más nevén van gondosan eldugva? Hát persze hogy tudja, de egyszerűbb legyinteni rá, mint felháborodva a szart is kirugdosni ezért a focimániás kis seggdugaszból.

A letelepedési kötvényen bukott az ország olyan harminc milliárdot.

És akkor mi van, legyint a tál gulyást már régen megemésztő szavazó, azt nem az én pénzem bánja, meg különben is, ide ne jöjjön migráns, csak a családit hozza a postás. A józan eszét használó tisztában van vele ez bizony az ő adójából lesz elvéve, de eszköztelennek érzi magát a tiltakozáshoz, és kedve sincs ezzel foglalkozni. Mert ez csak egy csepp a korrupció tengerében amivel naponta szembesül. Naponta látja a kormány közeli cégek hogy építenek stadionokat, sportcsarnokokat jó drágán, neki meg marad heti bevásárlás számlája, ami hónap vége felé már pont elég gondot okoz neki. Hát majd megoldja ezt is akinek nem teteszik, neki most más dolga van.

Nagy a felháborodás az évek óta tartó egészségügyi helyzet miatt,

ami egyre csak rosszabb lesz. Omladoznak a kórházak, a miniszternek koszos a körme, orvosok állnak fel a sürgősségin, betegek hallnak meg műtéti várólisták miatt, de ez legyen annak a pár tízezer embernek a gondja akit érint. Ameddig az állampolgárnak nem kell kórházba menni, addig nem érzi a probléma súlyát. Aki meg benne van, az egy szánalomnál többre ne számítson mástól, aki ebben nem érintett.

Az ember csak kapkodja a fejét mikor igyekszik tájékozódni a valóságról,

és nem is próbálja a saját eszét használni ehhez. Támaszkodik a tömegek félrevezetésére létrehozott gépezetre, mikor bekapcsolja a médiát, és két qrva erős ország vagyunk reklám között megtudja, bennünket bizony mindenki megtámad, vagy legyőzni akar, de Orbán Viktor megvédi az országot. A gazdaság szárnyal, a benzin ára az egekben, de nincs is autója, hát nem érdekli a matrica árának emelése. Minek vesz kocsit, menjen busszal, az sem jár pontosan, meg mindig tele van, még ülőhely sincs rajta.

Hiába beszél az ember a másiknak, te figyu már, Orbán reggel még szidta Brüsszelt, délben már arról beszélt milyen jó egy ekkora közösséghez tartozni, este meg mesét mondott a türk magyar török orosz barátságról, ami erős és megbonthatatlan. Nem tűnt fel? Hát persze hogy nem, mert Viktor az isten, a polgár meg nem ismeri be, egy szarházi féreg a pocakos focihuszár akire szavazott. Mert akkor összedől a világ ha nem a szavazónak van igaza, a tévedést nem szabad beismerni, inkább hagyni kell a világot összedőlni. Mert csak a magyarnak van igaza.

Hát akkor mit vár a józan ész a politikusaitól,

ha még a szomszédja is bezárja este a kaput, nehogy bevigyen valaki egy kis gondolkodást a párnája alá. Mert bizony egyik sem különb a másiktól, mind a kettő egy országban lakik, és bizony nem hagyja a maga igazát. Mert az csak neki van, és kizárólagosan csak neki lehet igaza, a többi az hülye hozzá.

Telnek az évek, halad az idő visszafelé, marad minden úgy, ahogy van.

Orbán Viktor mindig gondoskodik róla legyen min felháborodni, de ne legyen ebből nagy felzúdulás, mindent elsöprő harag. A netadó tudja a leckét, nem követi el még egyszer azt a hibát. Szép kicsi kis patakocskákban csordogál a felháborodás, nem engedi egy folyammá álljon össze. Meg azt is tudja, ehhez sok ember kell, de azok többsége meg hál istennek csak magával törődik, és sok esze van hozzá.

Így éldegél ez a kis haza a NER nyolcadik vagy kilencedik évében,

és adja oda önként a jövőjét egy maroknyi senkiházi véglénynek, akiknek még ezt meg is kell köszönni. Mert legalább migránsok nem jönnek, a többi meg halvány szellő az éjszakában, akkor meg még alszik az ország.

Szép álmokat.

fecsego.eu/városi kurir

Viktor Orbán looks at the country as an idiot

So enjoy this little home in the eighth or ninth year of NER ….

Author: Bandit

photo: b1blog.hu

It was a strange place in this small country, partly thanks to Viktor Orbán, and the great cleverness of the indifference of the inhabitants or rather the hell. Because the Hungarian knows better and loves it even more if only he is right. You do not care about the rest, you’re not concerned, and you’re lazy to think about what the hell is going on around him.

You do not even get the head of the majority
if the Prime Minister makes a private flight to a game that a buddy buckler puts under his arm. Do you know the common people, is that Orbán Viktor’s own machine, just modestly with a different name being carefully concealed? Of course, you know, but it’s easier to wake him up than he’s angry at the shit, too, for this reason, from the low-key mannequin.

The country’s billions of billions of dollars have fallen on the resettlement bond.
And then what is a long-scorching voter who has been a bowl of goulash, it’s not my money, and anyway, do not come here for a migrant, only the family is brought to the postman. The common sense is aware that this will be taken from his tax, but he feels unhelpful of the protest and he does not want to deal with it. Because it’s just a drop in the sea of ​​corruption that it faces daily. Every day, close government companies see construction of stadiums and sports halls very expensive, and he has a weekly shopping account for him, which is causing him a lot of trouble by the end of the month. Well, he’ll have to deal with those who do not, so he has a different job.

There is a great deal of indignation because of the health situation that has lasted for years,
which will only get worse. Hospitals get overwhelmed, the minister is dirty with nails, doctors stand up in urgency, patients are hearing about surgical queues, but that is the problem of the tens of thousands of people who are affected. As long as a citizen does not have to go to hospital, he does not feel the weight of the problem. Whoever is in it, do not expect more than one pity from anyone else who is not affected.

Man just shakes his head when he tries to find out about reality,
and do not even try to use your own mind to do this. Relying on the machine deployed to mislead the masses, when it turns media, and we are between two qrva strong countries, we know that we are all attacking or defeating us, but Viktor Orbán defends the country. Farming soars, petrol prices in the heavens, but there is no car, so do not care about raising the price of the sticker. She takes a car, goes by bus, does not do it exactly, she’s always full, she does not even have a seat.

You talk about talking to one another, Orbán was still scolding Brussels in the morning, at noon he was talking about how good it belongs to such a community, in the evening he talked about the turkish Hungarian Turkish Russian friendship, which is strong and inseparable. Did not he disappear? Of course not, because Viktor is the god, the citizen does not recognize him, a wormhole is the punky soccer fan he has voted for. Because then the world collapses unless the voter is right, the mistake should not be recognized, rather the world should be left to collapse. Because only the Hungarian is right.

So what does the common sense of its politicians expect,
even if your neighbor closes the door in the evening so that someone does not take a little thought under his pillow. Because no one is better than the other, and the two are in one country and will not leave their own truth. Because it’s just for her and she’s just right for her, the rest are stupid to her.

The years go by, the time goes backward, everything stays the way it is.
Viktor Orbán always makes him angry, but there is no great anger, overwhelming anger. The outsider knows the lesson, he does not follow the mistake again. Lovely little small streams are lurking with indignation, not allowing a river to come together. And you know that many people have to do this, but most of them are worried about God, and he has a lot of guts.

So you live this little home in the eighth or ninth year of NER,
and give your future a voluptuous future to a handful of noblemen who still have to thank them. Because at least migrants do not come in, the rest of the pale breeze in the night, then the country is still sleeping.

Sweet dreams.

fecsego.eu/városi kurir

Leave a Reply 65 megnézve, 1 alkalommal mai nap |