< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, Fecsegő hírek / Blog article: Ötmilliárdot kért tűzifára a magyar vidék, sok rongy fog elégni a kályhákban az idén is////. Cinco mil millones de billones de leña en el campo húngaro, así que muchos trapos llenarán las estufas este año

| Mobile | RSS

Ötmilliárdot kért tűzifára a magyar vidék, sok rongy fog elégni a kályhákban az idén is////. Cinco mil millones de billones de leña en el campo húngaro, así que muchos trapos llenarán las estufas este año

Ötmilliárdot kért tűzifára a magyar vidék, sok rongy fog elégni a kályhákban az idén is

Több mint ötmilliárd forintnyi igény érkezett az önkormányzatoktól a Belügyminisztérium (BM) szociálistüzelőanyag-pályázatára – mondta Pogácsás Tibor, a tárca önkormányzati államtitkára csütörtök reggel az M1 aktuális csatornán.

Az államtitkár elmondta, a pályázat keretösszege négymilliárd forint, de így is minden jelentkezőnek támogatást nyújtanak. A forrásokat arányosan, egy algoritmus segítségével osztják szét – fűzte hozzá.

A pályázaton nyertes 2320 önkormányzatnak február 15-ig kell szétosztania a tűzifát az emberek között, az elszámolás pedig márciusban lesz majd – közölte.

fecsego.eu/168 óra

Cinco mil millones de billones de leña en el campo húngaro, así que muchos trapos llenarán las estufas este año

Más de cinco mil millones de forintos fueron recibidos de gobiernos locales para la aplicación de combustible social del Ministerio del Interior (BM), dijo Tibor Pogácsás, Secretario de Estado del Ministerio de Finanzas el jueves por la mañana en el actual canal M1.

El Secretario de Estado ha dicho que el monto total de la subvención es de 4 mil millones HUF, pero ese es el caso de todos los solicitantes. Los recursos son asignados proporcionalmente por un algoritmo “, agregó.

Los 2320 ganadores del gobierno local tendrán que distribuir la leña entre las personas antes del 15 de febrero, y estarán claras en marzo, dijo.

fecsego.eu/168 horas

Leave a Reply 45 megnézve, 1 alkalommal mai nap |