< Böngészés > Főoldal / Tudomány/gazdaság / Blog article: Itt a bizonyíték! Most végre kiderült, mi lett Hitler végzete!

| Mobile | RSS

Itt a bizonyíték! Most végre kiderült, mi lett Hitler végzete!

2018. október 12. | hozzászólás | Tudomány/gazdaság
A Führer nem élte meg a háború végét / Fotó: Getty Images

A Führer nem élte meg a háború végét / Fotó: Getty Images

Itt a bizonyíték! Most végre kiderült, mi lett Hitler végzete!

Blikk-információ

Washington – Új könyv tisztázhatja az összeesküvés-elméleteket.

Alig egy évvel ezelőtt szivárgott ki egy CIA-dokumentum, miszerint az amerikai hírszerzés egyik ügynökének tudomására jutott, hogy 1955-ben feltűnt Kolumbiában egy Adolf Hitlerre (†56) meglehetősen hasonlító férfi, és többen Führer megszólítással üdvözölték. Korábban is felröppentek olyan hírek, hogy a világháborút vesztett náci vezető nem követett el öngyilkosságot ’45 április végén a berlini bunkerében, hanem több hívével együtt Dél-Amerikába menekült. Mai napig él a feltételezés, hogy valaki más pokrócba tekert holttestét gyújtották fel a bunker mellett.

Angol nyelvterületen kedden látott napvilágot a The Death Of Hitlercímű oknyomozó könyv, amelyben dokumentumok, szemtanúk és egy új halottkémi vizsgálat is igazolja, Hitler nem élte meg Németország kapitulációját, és öngyilkosságot követett el. A New York Post értesülése szerint, a francia Jean-Christophe Brisard és az orosz Lana Parsina titkos orosz archívumokba is betekintést nyertek, de az igazi fegyvertény az volt, hogy rá tudták venni a világ egyik legjobbjának tartott halottkémét, vegye szemügyre az egyetlen fennmaradt állkapocsdarabot, és ezt az orosz fél is elfogadta. A maradvány ugyanis ott landolt, jóllehet, csak 1975-ben került elő szintén egy archívumból. Philippe Charlier nem vehetett mintát, de bizonyossággal meg tudta mondani, hogy a maradvány egy ötvenes férfitől származott. Egy 1944-es röntgenfotó szolgáltatta a végső bizonyítékot, amely egykor Hitler állkapcsáról készült. Charlier ennek alapján jelentette ki, hogy ez ugyanaz az állkapocs, amit látott, és bizonyosan a Führer teteme került elő a bunker mellől.

Leave a Reply 80 megnézve, 1 alkalommal mai nap |