< Böngészés > Főoldal / Katasztófavédelem / Blog article: Az elmúlt hétvége tűzesetei és műszaki mentései  Baleset Szőregen, négyen megsérültek.

| Mobile | RSS

Az elmúlt hétvége tűzesetei és műszaki mentései  Baleset Szőregen, négyen megsérültek.

2018. október 15. | hozzászólás | Katasztófavédelem
Az elmúlt hétvége tűzesetei és műszaki mentései
Baleset Szőregen, négyen megsérültek.
Parkoló autóra dőlt egy nagy méretű fa szombatondélután Szegeden, a Bécsi körúton. A város hivatásos egysége végezte el a műszaki mentést, az eset során nem sérült meg senki.

Szombaton Magyarcsanád és Szeged térségéből érkeztek lakossági bejelentések a 112-es segélyhívó telefonszámon, amelyek szabad területen keletkezett tűzesetet jeleztek. Szegeden, a Hajnalka utcában a lángok tizenkét körbálára is átterjedtek.  A tűzoltók minden esetben rövid idő alatt eloltották a tüzet, a környezetben komoly károk nem keletkeztek.

Négyen sérültek meg abban a balesetben, amely vasárnapra virradó hajnalban történt Szeged-Szőregen. Letért az útról, majd az árokba borult egy személyautó. A szegedi tűzoltók rövid idő alatt a helyszínre érkeztek, áramtalanították a járművet, majd biztosították a helyszínt a mentés idejére. Egy ember súlyos, három utas könnyű sérüléseket szenvedett.

 

Vasárnap hat szabadtéri tűzesethez riasztották a Csongrád megyei tűzoltókat. Csongrádon, Szegeden és Makó környékén csaptak fel a lángok, összesen több mint háromezer négyzetméteren égett az avar. Személyi sérülés egyik esetben sem történt, a tűzoltói beavatkozásoknak köszönhetően nagyobb anyagi kár sem keletkezett.

Lesodródott az útról és felborult egy személyautó vasárnap este Szeged külterületén, a Csipaki úton. A tűzoltók áramtalanították, majd visszafordították a járművet. A balesetben nem sérült meg senki.

 Molnár Krisztina

 tűzoltó főhadnagy

 megyei katasztrófavédelmi szóvivő

 Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Leave a Reply 82 megnézve, 1 alkalommal mai nap |