< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, Fecsegő hírek / Blog article: Gulyás Gergely szerint szervezett szállítás nem volt, nem az EU-s pénzből vett önkormányzati kisbuszokkal vitték a tömeget Orbán Viktor ünnepi beszédére////. Según Gergely Gulyás, no había transporte organizado, no llevaron a la multitud con minibuses del gobierno local desde fondos de la UE hasta el discurso festivo de Viktor Orbán

| Mobile | RSS

Gulyás Gergely szerint szervezett szállítás nem volt, nem az EU-s pénzből vett önkormányzati kisbuszokkal vitték a tömeget Orbán Viktor ünnepi beszédére////. Según Gergely Gulyás, no había transporte organizado, no llevaron a la multitud con minibuses del gobierno local desde fondos de la UE hasta el discurso festivo de Viktor Orbán

Gulyás Gergely szerint szervezett szállítás nem volt, nem az EU-s pénzből vett önkormányzati kisbuszokkal vitték a tömeget Orbán Viktor ünnepi beszédére

SZERZŐ: ÁGOSTON ZOLTÁN

Bár fotók bizonyítják az ellenkezőjét, a csütörtöki Kormányinfón Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter álhírgyártásnak nevezte, hogy EU-s pénzen vásárolt buszokkal szállították a tömeget Orbán Viktornak a Terror Háza előtt tartott markánsan EU-ellenes október 23-i ünnepi beszédére.

– Álhírgyártás. Szervezett szállítás nem volt

– mondta a politikus. A kérdésre, hogy az ügy már egy svéd néppárti EP-képviselő figyelmét is felkeltette, aki vizsgálatot sürget az ügyben, Kovács Zoltán kormányszóvivő úgy válaszolt, Magyarország is szívesen küld vizsgálóbizottságot Svédországba feltárandó, hogy ott hogyan költik el az EU-s forrásokat.

A 444-en megjelent olvasói fotók tanúsága szerint kedden az Andrássy úton EU-s támogatásból vásárolt önkormányzati kisbuszokról, amelyeket az önkormányzatok EU-s forrásból vásárolták meg a járműveket. Az umvp.eu ugyanis egy EU-s támogatási program, a 2007 és 2013 közötti Új Magyarország (illetve a Széchenyi 2020) Vidékfejlesztési Program oldala volt. A program keretein belül önkormányzatok, nonprofit szervezetek, egyházi szervezetek pályázhattak nettó 5-12 millió Ft 100 százalékos vissza nem térítendő forrásra.

fecsego.eu/168 óra

Según Gergely Gulyás, no había transporte organizado, no llevaron a la multitud con minibuses del gobierno local desde fondos de la UE hasta el discurso festivo de Viktor Orbán

AUTOR: ZOLTÁN ÁGOSTON

Aunque las fotografías demuestran lo contrario, el Primer Ministro de Gergely Gulyás Gulyás, un Gobernador en ejercicio del Primer Ministro, dijo el jueves que se estaba transportando la mayor parte de los billetes del dinero de la UE al discurso festivo de Viktor Orbán el 23 de octubre en la Casa del Terror.

– Decoración de la fábrica. El envío organizado no fue

El político dijo. La cuestión es que el asunto ya atrajo la atención de un miembro del PPE-DE, quien instó a una investigación, Zoltán Kovács, un portavoz del gobierno, respondió: Hungría también está feliz de enviar un panel a Suecia para averiguar cómo gastar los fondos de la UE.

Las fotos de los lectores en 444 muestran que el martes la avenida Andrássy compró minibuses del gobierno local de los subsidios de la UE comprados localmente por los gobiernos de la UE. Umvp.eu fue un programa de apoyo de la UE, el Programa de Desarrollo Rural de Nueva Hungría (y Széchenyi 2020) 2007-2013. En el marco del programa, los gobiernos locales, las organizaciones sin fines de lucro y las organizaciones eclesiásticas podrían solicitar un recurso neto no reembolsable de 5 a 12 millones de HUF.

fecsego.eu/168 horas

Leave a Reply 82 megnézve, 1 alkalommal mai nap |