< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, Fecsegő hírek / Blog article: Fontos bejelentést tettek Gyurcsányék az ATV-ben – a Kossuth téren éjszakázik az egész frakció

| Mobile | RSS

Fontos bejelentést tettek Gyurcsányék az ATV-ben – a Kossuth téren éjszakázik az egész frakció

Fontos bejelentést tettek Gyurcsányék az ATV-ben – a Kossuth téren éjszakázik az egész frakció

A DK-frakció összes tagja a Kossuth téren fog éjszakázni, így vállalnak szolidaritást a “bűnözőknek tekintett” hajléktalanokkal.

 

Csütörtök este nyolckor a Demokratikus Koalícó frakciójának összes tagja a Kossuth térre vonult, és reggel hatig ott is maradnak – jelentette be Gréczy Zsolt az ATV Egyenes Beszédben. A képviselő az interjú után maga is csatlakozik a társaihoz.

“Szolidaritást vállalunk a hajléktalanokkal, akiket bűnözőknek tekint ez a kormány” – szólt a magyarázat. Hozzátette: tudják, hogy az emberek tiszta tereken akarnak élni, és sokakat zavar a hajléktalanság, és abban egyet is értenek a kormánnyal, hogy megoldást kell találni a problémára.

Ugyanakkor szolidárisak a hajléktalanokkal is, akiknek például a beleegyezésük nélkül semmisítik meg a személyes tárgyaikat. A DK javasolni fogja, a TAO-t a szegények megsegítésére is lehessen fordítani, illetve hogy télen nyissák meg a stadionokat, templomokat a hajléktalanok előtt.

fecsego.eu/atv.hu

Leave a Reply 150 megnézve, 1 alkalommal mai nap |