< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, Fecsegő hírek / Blog article: Újabb szankciókat rendelt el Oroszországgal szemben az Egyesült Államok))) Il a imposé de nouvelles sanctions à la Russie contre les États-Unis

| Mobile | RSS

Újabb szankciókat rendelt el Oroszországgal szemben az Egyesült Államok))) Il a imposé de nouvelles sanctions à la Russie contre les États-Unis

Újabb szankciókat rendelt el Oroszországgal szemben az Egyesült Államok

Az amerikai pénzügyminisztérium újabb szankciókat jelentett be Oroszországgal szemben csütörtökön

A vállalatokat és egyéneket sújtó büntető intézkedéseket a Krím-félsziget megszállására hivatkozva hozta meg az amerikai kormány. A szankciók egy orosz és két ukrán állampolgárt, valamint Oroszországban és Ukrajnában lévő, összesen kilenc vállalatot érintenek.

Újabb szankciókat rendelt el Oroszországgal szemben az Egyesült Államok

Vlagyimir Putyin 2005-ben az orosz Pjotr Velikij hadihajón

Fotó: wikipedia CC BY 4.0/Kremlin.ru

Az amerikai pénzügyminisztérium szerint az egyik vállalat a Rosszija Bankhoz és Jurij Kovalcsuk orosz üzletemberhez köthető, akit egyébként az amerikai sajtóban Vlagyimir Putyin orosz elnök személyes bankárjaként szoktak emlegetni. Az amerikai kormányzat továbbá büntető intézkedéssel sújtja a “Luhanszki Népköztársaság”néven ismert kelet-ukrajnai szakadár terület állambiztonsági minisztériumát is.

A szankciók értelmében az érintettek esetleges amerikai vagyonát befagyasztják és megtagadják tőlük a hozzáférést az amerikai pénzügyi rendszerhez.

(MTI)

fecsego.eu/propeller

Il a imposé de nouvelles sanctions à la Russie contre les États-Unis

Le Trésor américain a annoncé jeudi de nouvelles sanctions contre la Russie

Des mesures pénales visant des entreprises et des particuliers ont été prises par le gouvernement américain, citant l’occupation de la Crimée. Les sanctions touchent un total de neuf entreprises en Russie et deux citoyens ukrainiens, ainsi qu’en Russie et en Ukraine.

Il a imposé de nouvelles sanctions à la Russie contre les États-Unis

Vladimir Poutine en 2005 sur le navire de guerre russe Pjotr ​​Velikij

Photo: wikipedia CC BY 4.0 / Kremlin.ru

Selon le ministère américain des Finances, une société serait liée à la Rosszija Bank et à Jurij Kovalchuk, un homme d’affaires russe, que le président russe Vladimir Poutine qualifie habituellement de banquier personnel dans la presse américaine. Le gouvernement américain punit également le ministère de la Sécurité d’Etat de la région séparatiste de l’Est de l’Ukraine, connue sous le nom de “République populaire de Louhanski”.

Selon les sanctions, les avoirs américains des parties touchées seront gelés et l’accès au système financier américain leur sera refusé.

(MTI)

fecsego.eu/propeller

Leave a Reply 70 megnézve, 1 alkalommal mai nap |