< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Napi előrejelzés 12 jegy számára

| Mobile | RSS

Napi előrejelzés 12 jegy számára

2018. november 12. | hozzászólás | Közélet

Napi horoszkóp – 2018. november 12.

Napi előrejelzés 12 jegy számára

A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.


KOS BIKA IKREK RÁK OROSZLÁN SZŰZ
MÉRLEG SKORPIÓ NYILAS BAK VIZÖNTŐ HALAK

KOS: (március 21 – április 20.)

Nagyszerű társaság veszi ma körbe. Sikerül végre igazán kikapcsolódnia és egy jót beszélgetnie. Még az is lehet, hogy új barátságokat sikerül kötnie, de minimum szorosabbra fűzi a meglévőkkel a viszonyát. Egyedül arra ügyeljen, hogy kedvesét egyenrangú félként tekintse, ne akarja mindenáron legyőzni vagy belefojtani a szót, főleg ne mások előtt. Rá kell ma döbbennie, van még mit tanulnia párkapcsolat tekintetében.

 

Ma egy kellemes, békés, nyugodt nap várhatna Önre, ha néha nem veszíteni el a kontrollt és csattana fel hirtelen. Hajlamos arra, hogy hirtelen elveszítse az eszét, meg a türelmet és olyankor mindig csattan valakin az ostor. Ma nem igazán tudja a környezete, hogyan is viszonyuljon magához, de talán jobb is volna, ha inkább kerülné a társaságot, mert akarva-akaratlanul csak megbánt másokat.

 

Heti horoszkóp | Havi horoszkóp

BIKA: (április 21 – május 21.)

Eddig is érezte, de ma még erősebben fogja azt, hogy nem halad előre. Úgy érzi, valami akadályozza, és nem zárja ki, hogy nem a rossz párkapcsolata, barátságai vagy az, hogy olyan munkát végez, amit nem szeret. Ha ma ezt őszintén átgondolja, rá fog jönni arra, mi az, ami hátráltatja, és talán el kellene engednie ahhoz, hogy beengedje az új dolgokat az életébe, ami így végre haladásnak indulna.

 

Heti horoszkóp | Havi horoszkóp

IKREK: (május 21 – június 21.)

Ideje lenne szembenézni a múltjával. Nem söpörheti tovább a szőnyeg alá a problémát, mint ahogy nem élhet folyamatosan a múltban. El kell engednie a volt kedvesét vagy legalábbis azt a fejezetet, ami mostanában véget ért. Így le fog maradni a jelenlegi lehetőségeiről és elmegy maga mellett az élet. Bármennyire is fájjon, vegyen ma búcsút a múlttól, illetve azoktól, akik csak hátráltatják magát.

 

Heti horoszkóp | Havi horoszkóp

RÁK: (június 22 – július 22.)

Végre megvilágosodik egy régóta húzódó problémával kapcsolatban. Viszont meglehet, hogy másnak a segítségével, éppen ezért érdemes ma meghallgatnia szeretteit, barátait, mert nem tudhatja, melyiküktől származik majd a megoldást. Különben is le kellene győznie már azon aggodalmát, hogy mindenki csak kiakarja oktatni. Valójában a környezete segíteni szeretne Önnek, csak maga feltételez róluk rosszat.

 

Túl régóta emészti magát egy probléma vagy megtörtént esemény miatt és a dolog nem csak a lelki világát, hanem azáltal az egészségét is kikezdte. Vegye észre, hogy amit csinál, senkinek sem jó és csak árt vele magának. Időszerű lenne megbocsátania magának vagy segítséget kérnie ahelyett, hogy némán szenved, és meglátná, hogy egészségi állapota is egy-kettőre helyre billenne.

 

Heti horoszkóp | Havi horoszkóp

OROSZLÁN: (Július 23 – augusztus 23.)

Jó volna, ha tudatosítaná magában, hogy nem kell mindent tudnia és mindenhez értenie. Nem kell mindig mindent egyedül megoldania. Óriási terhek kerülnének le a válláról, ha hajlandó lenne ezt elfogadni. Nemcsak kevesebb lenne a stressz az életében, de szeretteivel is sokat javulna a viszonya, akikkel szemben nem várná titokban azt, hogy észrevegyék a problémáit, és maguktól segítenek magán.

 

Heti horoszkóp | Havi horoszkóp

SZŰZ: (augusztus 24 – szeptember 22.)

Nincs kedve a társasághoz, a szórakozáshoz, igazság szerint talán ma semmihez sincs kedve. Viszont mostanában ez gyakran van így Önnel és emiatt túl sok nemet mond másoknak. Talán most nem hiszi, de így rengeteg élményről, lehetőségről fog lemaradni. Ha úgy érzi fáradt és testileg nem bírja, akkor javítson az erőnlétén és közérzeten, de ne hagyja, hogy az esetleges depresszió vagy apátia miatt elfelejtsen élni.

 

Heti horoszkóp | Havi horoszkóp

MÉRLEG: (szeptember 23 – október 23.)

Rengeteg ötlete, terve van a mai napra, talán még sok is. Érdemes lenne átgondolnia, hogy mindegyiket pont ma akarja megvalósítani? Jobb volna hagyni valamit a jövő hétre is, legalábbis ne kapkodjon el semmit, mert úgy csak rohangálásból fog állni a napja, és még rosszabb esetben nem csak borul a napja, de egy csomó félbe hagyott dolga lesz. Az sem jobb, ha programról programra rohangál. Gondolja ezt át!

 

Nagy szüksége lenne arra, hogy ma kettesben legyen önmagával. Nemcsak azért mert nyugalomra vágyik, hanem mert van néhány dolog, amit át kellene gondolnia és másképp nem fog tudni. Szánjon magára egy kis időt és vonuljon el elmélkedni. Legyen őszinte szeretteivel, nehogy aggódni kezdjenek Önért, hogy csak egy kis nyugalomra van szüksége és hogy megtervezze a jövőjét, átgondolja a vágyait.

 

Heti horoszkóp | Havi horoszkóp

SKORPIÓ: (október 24 – november 22.)

Van valami, amit nagyon keres, egy kérdésre egy választ, valamiféle megoldás, isteni sugallatot, ihletet és ma végre megtalálja. Úgy érzi, ezzel minden világos lett maga körül, hirtelen jelentős párhuzamokat lát át és olyan, mintha helyére billent volna valami a lelkében. Igen, most magának így lesz kerek a világ. Örüljön a felismerésnek és használja! Sőt, így végre egy döntést is meghozhat, amit régóta halogatott.

 

Valaki akaratlanul fájdalmat okoz Önnek. Ha ezt képes belátni, bár a fájdalomérzet ellenére, de idővel könnyebben teszi túl magát rajta és nem veszik az össze illetővel, ami egyébként felesleges lenne, és csak törést okozna a kapcsolatukban. Legyen Ön az okosabb, és inkább segítsen magán és az illetőn azzal, hogy mihamarabb túlteszik magukat a történteken és begyógyítják a lelki sebeiket.Heti horoszkóp | Havi horoszkóp

NYILAS: (november 23 – december 21.)

 

Heti horoszkóp | Havi horoszkóp

BAK: (december 22 – január 20.)

Heti horoszkóp | Havi horoszkóp

VÍZÖNTŐ: (január 21 – február 18.)

Heti horoszkóp | Havi horoszkóp

HALAK: (február 19 – március 20.)

Heti horoszkóp | Havi horoszkóp

fecsego.eu/ma.hu

Leave a Reply 55 megnézve, 1 alkalommal mai nap |