< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, Fecsegő hírek / Blog article: Orbánt önkényúrnak, Ádert bajszos szarnak nevezte Puzsér

| Mobile | RSS

Orbánt önkényúrnak, Ádert bajszos szarnak nevezte Puzsér

Orbánt önkényúrnak, Ádert bajszos szarnak nevezte Puzsér

Szerdán este CEU épületénél tartott szüntetést a Lehet Más a Jövő, az LMP ifjúsági szervezete az egyetem esetleges távozása miatt.

Az Index tudósítása szerint az eseményen többek közt felszólalt Puzsér Róbert főpolgármester-jelölt is, aki arról beszélt, nem ért egyet a CEU néhány tevékenységével, mégis kiáll a szolászszabadság és a kutatás szabadsága mellett, mert nem akar olyan városban élni, ahonnan elüldözik az itt tanulókat, oktatókat, boldogulni igyekvőket.

Puzsér azt hangoztatta, ha sokan lesznek, akkor az állam mostani vezetőinek üzenve azt kell skandálni, hogy

nem miniszterelnök vagy, hanem önkényúr, nem köztársasági elnök vagy, hanem bajszos szar, nem házelnök vagy hanem rossz fej házmester! A 20. század rossz szelleme vagytok!

Puzsér Róbert: Nincs több jelölt, csak Tarlós és én

Interjúnkban beszél legnagyobb erősségéről, az eliten kívüliségéről, arról, miért jár autóval, miközben sétáló városról álmodik, miért lesújtó a véleménye Karácsony Gergelyről és azt mondja: beláthatatlan távolságra van Gyurcsánytól és Orbántól egyaránt.

Kiemelt kép: MTI/Kovács Tamás

fecsego.eu/hír24

Leave a Reply 73 megnézve, 1 alkalommal mai nap |