< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Összefogást hirdetett Márki-Zay ellenzéki mozgalma

| Mobile | RSS

Összefogást hirdetett Márki-Zay ellenzéki mozgalma

2018. november 19. | hozzászólás | Közélet

Összefogást hirdetett Márki-Zay ellenzéki mozgalma

Az elnökség szerint aki nem így tesz, a korrupció és a megfélemlítés rendszerét tartja fenn.

Megtartotta első ülését a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnöksége – írta meg a hvg.hu. Közleményükben azt írták, hisznek abban, hogy egy új politikai kultúrára van szükség, amihez minden tisztességes és változást akaró magyar ember csatlakozására számítanak.

A mozgalom fő célja, hogy a 2019-es önkormányzati választásokon minden településen egy hiteles polgármester-jelölt és őt támogató képviselőjelöltek nyerjék el a helyi közösségek bizalmát. Úgy fogalmaznak, 2014-ben Siófok, 2015-ben Veszprém, 2018-ban Hódmezővásárhely, Balmazújváros és Rákospalota is megtanított bennünket arra, hogy az állampárt csak összefogással győzhető le. Azok, akik széleskörű egyeztetés nélkül saját jelölteket indítanak, maguk is hozzájárulnak a korrupció és a megfélemlítés rendszerének fennmaradásához.

A Mozgalom alapító tagjai: Márki-Zay Péter, Hadházy Ákos, Ábrahám Júlia, Bod Péter Ákos, Elek István, Kaltenbach Jenő, Kész Zoltán, Lengyel Róbert, Lukácsi Katalin, Magyar György, Mellár Tamás, Üveges Gábor.

A mozgalom a következő hónapokban folytatja a szervező munkát, nyilvános bemutatkozását a jövő év elejére tervezi. A közleményt azzal zárják, meggyőződéssel valljuk: nem az fontos, hogy ki melyik oldalról jön, hanem az, hogy mindannyian egy becsületes, tisztességes Magyarországot akarunk, amely valóban Mindenki Magyarországa lesz.

fecsego.eu/atv.hu

Leave a Reply 73 megnézve, 1 alkalommal mai nap |