< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Aranyélet: 1,63 millió forintot keres a KDNP-s képviselő munkatársa, aki elég furcsákat írt az antiszemitizmusról

| Mobile | RSS

Aranyélet: 1,63 millió forintot keres a KDNP-s képviselő munkatársa, aki elég furcsákat írt az antiszemitizmusról

2018. november 20. | hozzászólás | Közélet

Aranyélet: 1,63 millió forintot keres a KDNP-s képviselő munkatársa, aki elég furcsákat írt az antiszemitizmusról

hvg.hu  kikérte az Országgyűlés Hivatalától az adatokat arról, hány alkalmazottat foglalkoztatnak a képviselők, illetve mennyit fizetnek nekik. Kiderült, hogy a KDNP-s Aradszki András egyik munkatársa 1,63 millió forintot keres havonta. Többet mint az államtitkárok, de még a miniszterelnöknél is többet. De hogy ki ő, az adatokból nem derült ki.

Mit csinál pontosan, és ki ez a munkatárs? – próbálta megtudni a lap tehát magától Aradszkitól, de ő válasz gyanánt csak azt ismételgette, hogy

„Jogszerűen használom fel a keretemet”

A rejtélyes személy kilétére aztán fény derült, képviselő ugyanis a honlapján megnevezi a titkárát, az illető – Eőry Zsolt  – pedig a Facebook-profilján hirdeti foglalkozásaként, hogy képviselői titkár, egyben Aradszki András profiljának kezelője.

A  teológus-hitoktató végzettségű munkatárs a KDNP egyházügyi szakértői tanácsának is dolgozik, egyszersmind a párt diósdi szervezetének a vezetője. A neve azonban nem innen, hanem korábbi, nagy visszhangot kiváltó kijelentései miatt lehet ismerős, például amiatt, amelyben beszólt egy agytumoros, eutanáziát igénylő nőnek, vagy amelyben szerinte a homoszexuálisok deviánsok vagy amelyik azt sugallják, mintha a zsidók tehetnének az antiszemitizmusról –emlékeztet a lap.

Eöry Zsolt Facebook-profilja időközben megszűnt.

fecsego.eu/168 óra

Leave a Reply 119 megnézve, 2 alkalommal mai nap |