< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, Közélet / Blog article: Demokratikus Koalíció közlemény/Kedves Oláh István László,Tisztelt főszerkesztő barátom

| Mobile | RSS

Demokratikus Koalíció közlemény/Kedves Oláh István László,Tisztelt főszerkesztő barátom

2018. november 21. | hozzászólás | EU Sajtószoba, Közélet

Kedves Oláh István László!

A Demokratikus Koalíció ezen a héten a Fidesz saját fegyverét fordította a kormány ellen. Bármiről is akartak beszélni a kormánypárti politikusok, a mi képviselőink rendre arról kérdezték őket, hogy miért szöktették Magyarországra a korrupt macedón politikust a börtön elől, illegális bevándorlóként. Ez egy olyan szégyenletes botrány, amelyet nem fogunk hagyni elsikkadni és megválaszolatlanul hagyni. Egyértelművé tettük a fideszes képviselőknek, hogy egy bűnözőt csak egy bűnöző kormány védelmez, a menedékjog nem jár köztörvényes bűnözőknek.

Amíg a bűnözők jöhetnek, addig az egyetemek mehetnek – így is összefoglalhatnánk, hogy közben hogyan akarja elüldözni a CEU-t a kormány. Ellenállóként csak örülni tudok annak, hogy végre diáktüntetés is lesz az oktatás és a tudomány szabadságáért. A diákok november 24-én, most szombaton 14 órától gyülekeznek Budapesten a Fővám téren, onnan vonulnak a Kossuth térre. Ha teheted, Te is legyél ott, a DK több politikusa is elmegy a tüntetésre.

Mint láthatod, a DK folytatja a munkát. Akkor is, ha továbbra sem tudtuk pótolni a porrá égett irodáinkat, akkor is, ha minden napunk nehezebb egy kicsit a szokásosnál. A DK egy ilyen közösség: akkor is megy előre, amikor a legtöbben már feladták volna. Ha még nem tetted, de szeretnél segíteni minket, hogy újra legyen irodánk, az alábbi számlaszámon továbbra is megteheted:

Számlaszám: K&H bank 10400171-50526590-49821008

IBAN: HU72 10400171 50526590 49821008

SWIFT: OKHBHUHB

Minden segítséget nagyon köszönünk!

Dolgozunk tovább, mert az európai Magyarországot csak mi, európai magyarok teremthetjük meg.

Barátsággal

Gyurcsány Ferenc

Leave a Reply 146 megnézve, 1 alkalommal mai nap |