< Böngészés > Főoldal / Sport / Blog article: Kézilabda-Eb Női kézilabda Eb – Az FTC holland beállója lemarad a tornáról

| Mobile | RSS

Kézilabda-Eb Női kézilabda Eb – Az FTC holland beállója lemarad a tornáról

2018. november 21. | hozzászólás | Sport

Kézilabda-Eb
Női kézilabda Eb – Az FTC holland beállója lemarad a tornáról

Danick Snelder, a Ferencváros holland beállója sérülés miatt lemarad a jövő csütörtökön kezdődő franciaországi női kézilabda Európa-bajnokságról.

A holland szövetség honlapjának beszámolója szerint a tapasztalt játékos hátfájdalmak miatt nem csatlakozhat a válogatotthoz. Makacs sérülése miatt Snelder október közepe óta a Ferencvárosban sem léphetett pályára.
Az előző kontinenstornán ezüstérmes hollandok közül egy másik világklasszis beálló, Yvette Broch is hiányozni fog, a Győri Audi ETO KC játékosa ugyanis szünetelteti a pályafutását.
“Nagyon rossz, hogy most először Yvette-et és Danicket is nélkülöznünk kell. A világ legjobb beállói közé tartoznak, támadásban és védekezésben is nagyon fognak hiányozni” – mondta Helle Thomsen szövetségi kapitány.
Hozzátette, az irányító Maura Visser személyes okok miatt egyelőre nem csatlakozott a csapathoz.
A szakvezető hangsúlyozta, a tapasztalt játékosok hiányában a fiatalokkal a gyorsabb kézilabda elsajátítása a céljuk.
A holland válogatott jövő szombaton éppen a magyar csapattal játssza első mérkőzését az Európa-bajnokság C csoportjában, Montbéliard-ban.

MTI

Leave a Reply 150 megnézve, 1 alkalommal mai nap |