< Böngészés > Főoldal / Közélet, Rendőrségi hírek / Blog article: Nyílt utcán lőtték agyon a budapesti nőt: ennyit lehet tudni(((La femme à Budapest a été abattue dans une rue ouverte dans la rue, tellement de choses à savoir

| Mobile | RSS

Nyílt utcán lőtték agyon a budapesti nőt: ennyit lehet tudni(((La femme à Budapest a été abattue dans une rue ouverte dans la rue, tellement de choses à savoir

Nyílt utcán lőtték agyon a budapesti nőt: ennyit lehet tudni

A nyílt utcán lőttek le egy nőt Budapesten, a III. kerületben: azonnal meghalt. A rendőrség elfogta a feltételezett tettest is, egy férfit. Az indítékokról nem közölt részleteket a rendőrség. És azt sem lehet tudni, hogy volt-e fegyvertartási engedélye az elkövetőnek.

A III. kerületi Békásmegyer csendes, családi házas övezetében történt a tragédia, még hajnalban. Lövések dördültek a nyílt utcán. Ezután értesítette valaki a rendőrséget.

„November 21-én a kora reggeli órákban érkezett bejelentés a BRFK ügyeletére, hogy Óbudán a Virág utcában lövéseket hallottak, és egy nő fekszik az úttesten” – ismertette Csécsi Csoma, a BRFK szóvivője.

A környéket minden oldalról lezárták a rendőrök. Csak az utcabelieket engedték át a kordonon. A kiérkező mentősök már nem tudtak segíteni az utcán fekvő asszonynak.

„Egy esetkocsit riasztottunk a helyszínre, a bajtársaim a helyszínen egy középkorú nőt találtak, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette” – fogalmazott az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa.

Egy 56 éves nő volt az áldozat. Hogy miért kellett meghalnia, arról nem beszélt a BRFK szóvivője, jóllehet a nyomozók két órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt. Nem közvetlenül a háznál, hanem pár utcával odébb, egy autóban. Egy férfi a gyanúsított.

Azt egyelőre nem közölte a rendőrség, hogy volt-e fegyvertartási engedélye a férfinek, esetleg hivatásos tagja-e valamelyik rendvédelmi szervnek.

A lakók egyébként jó környéknek tartják Budának ezt a részét. Az utcában is több a felújított épület, mint a régi. Az egyelőre rejtélyes emberölés ügyében a Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomoz.

Autóval menekült el

A rendőrök megállapították, hogy az elkövető személyautóval menekült el a helyszínről. A gépjárművet a térfigyelő kamerák felvételei alapján találták meg a III. kerületi Meggy utca és Parlag utca kereszteződésénél. Az autóhoz a BRFK bűnügyi bevetési osztályának munkatársai érkeztek elsőként, és látták, hogy a járműben egy, a kezében valószínűleg fegyvert tartó, szemmel láthatóan bódult férfi ül. A 67 éves budapesti L. Józsefet elfogták.

A férfi a bűncselekmény elkövetését a helyszínen beismerte, tettét korábbi személyes sérelmével indokolta. L. József ellen emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatják az eljárást.

Az életvédelmi osztály nyomozói a bűncselekmény körülményeinek teljes körű tisztázása érdekében szemtanúkat keresnek – írta a BRFK.

fecsego.eu/atv.hu

La femme à Budapest a été abattue dans une rue ouverte dans la rue, tellement de choses à savoir

Une femme a été abattue dans la rue à Budapest au III. district: il est mort sur le coup. La police a également capturé le suspect, un homme. La police n’a pas donné de détails sur les motifs. Et vous ne pouvez même pas savoir s’il y avait une permission de l’homme armé à l’auteur.

Section III dans le quartier calme et familial du quartier de Békásmegyer, même à l’aube. Les coups de feu ont flotté dans la rue. Puis il a informé la police.

“Le 21 novembre, au début de la matinée, le BRFK a été informé des tirs dans la rue à Óbuda dans la rue Virág et d’une femme allongée sur la route”, a déclaré Csoma Csécsi, porte-parole de BRFK.

Le quartier a été fermé de tous côtés par la police. Seuls les gens de la rue ont été autorisés à passer à travers le cordon. Les infirmières d’urgence ne pouvaient plus aider la femme dans la rue.

“Nous avons été alertés par une charge de travail, mes camarades sur place ont trouvé une femme d’âge moyen gravement blessée qui a perdu la vie sur place”, a déclaré le coordinateur du service ambulancier national.

Une femme de 56 ans était la victime. La raison pour laquelle il a dû mourir n’était pas le porte-parole de la BRFK, bien que les enquêteurs aient capturé le contrevenant présumé dans les deux heures. Pas directement à la maison, mais quelques rues plus loin, dans une voiture. Un homme est un suspect.

Pour le moment, la police n’a pas précisé s’il avait un permis d’armes à feu pour un homme ou un membre professionnel d’un organisme chargé de l’application de la loi.

Les habitants, en tout cas, considèrent cette partie de Buda comme un bon quartier. Dans la rue il y a plusieurs bâtiments rénovés comme les anciens. Pour le moment, le siège de la police de Budapest enquête sur un homicide mystérieux.

Il s’est échappé en voiture

La police a constaté que le délinquant s’était envolé pour la scène. Le véhicule a été retrouvé lors des enquêtes sur les caméras de surveillance présentées au chapitre III. quartier Meggy utca et rue Parlag. La voiture a d’abord été reçue par le personnel de la division criminelle de BRFK, qui a aperçu un homme assis dans le véhicule, entre les mains d’un homme apparemment endurant, probablement armé. József L., âgé de 67 ans, de Budapest a été capturé.

L’homme a admis la commission du crime sur-le-champ, justifiant son acte par sa blessure antérieure. József L. continue d’être poursuivi pour soupçon raisonnable d’homicide.

Les détecteurs de la Division de la protection de la vie recherchent des témoins pour clarifier les circonstances du crime – BRFK a écrit.

fecsego.eu/atv.hu

Leave a Reply 305 megnézve, 2 alkalommal mai nap |