< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Damu levele Vajna Tímeának: “Sűrűn kezdj el imádkozni!”)mementó(

| Mobile | RSS

Damu levele Vajna Tímeának: “Sűrűn kezdj el imádkozni!”)mementó(

2018. november 23. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Damu levele Vajna Tímeának: “Sűrűn kezdj el imádkozni!”

A sorozatszínész sosem bocsát meg egykori barátnőjének, Andy Vajna feleségének, aki miatt – úgymond – ártatlanul lecsukták. Damu Roland Vajna Tímea útleveles ügyéről, NNI általi lehallgatásról tesz említést a börtönből írt nyílt levélben

Újabb részletet mutatott be a nemi erőszakért és személyes szabadság megsértése miatt leültetett szappanopera-színész, Damu Roland könyvéből a Blikk. Damu azt állítja, amikor egykori barátnője azt nyilatkozta, megbocsátott neki, nyílt levelet írt neki a börtönből.

Damu levele Vajna Tímeának: "Sűrűn kezdj el imádkozni!"

A vaskos, kissé fenyegető hangú levélben Damu több gyanús esetet említ szőrmentén, burkoltan utalva rá, hogy Andy Vajna filmügyi kormánybiztos feleségének is vannak titkolandó ügyei.

Néhány részlet a levélből:

“Köszönni nem tudok neked. Tekintsünk el a jópofizástól is. Ezt a levelet akkor írtam neked a börtönből, amikor címlapon közölted, hogy megbocsátottál nekem. Ezen nagyon jót röhögtem, aztán dühös lettem. Aztán az egész börtön rajtad röhögött. Most már tudom, hogy az egész ország rajtad röhög! Nem furcsa neked, hogy ennyire utálnak téged az emberek.”

“Szörnyű lehet, ha egy nőt megerőszakolnak, de te ezt sosem tapasztaltad meg. Eljátszottad az áldozat szerepét. … Nem félsz te Istentől? Nem félsz attól, hogy egyszer kiderül az igazság és börtönbe kerülsz? Azt tudom, hogy ott már nagyon várnak téged! Egyébként mit is bocsátottál te meg nekem? Te hazudtál, te vádoltál hamisan! Miért nem mesélsz az útleveles ügyedről? Ciki? Szégyen? Sok titkod van? Mondd, miért hallgatták le a telefonodat az NNI nyomozói? Mikor voltál te szépségkirálynő? Mikor voltál te modell?”

“Hogy tudsz aludni, miközben egy ember életét tönkretetted? (…) Nincsenek rémálmaid?”

“(…) Ha elfogadsz egy jó tanácsot, akkor sűrűn kezdj el imádkozni. Isten előtt nincs titok. Minden ki fog derülni.”

forrás:propleer

Leave a Reply 56 megnézve, 1 alkalommal mai nap |