< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, Fecsegő hírek / Blog article: Úgy tűnik, egyre szorosabb pórázon tartja Putyin Orbánt////. It seems to keep Orbán Putin on an ever tighter leash

| Mobile | RSS

Úgy tűnik, egyre szorosabb pórázon tartja Putyin Orbánt////. It seems to keep Orbán Putin on an ever tighter leash

Úgy tűnik, egyre szorosabb pórázon tartja Putyin Orbánt

Egyre több jel utal arra, hogy az orosz medve folyamatosan zsarolja Magyarország miniszterelnökét, méghozzá nem kicsit, hanem nagyon. Hogy pontosan mivel tartják sakkban Orbánt, talán sosem tudjuk meg, de elég ijesztő a helyzet.

A magyar kormány álságos, képmutató magatartását hűen reprezentáló Gruevszki-ügy mellett még egy érdekes történet látott napvilágot a napokban. Nemrég a Direkt36 oknyomozó portál írt arról, hogy két éve egy titkos nemzetközi akció keretében – amelyben a Terrorelhárítási Központ emberei is részt vettek – csaptak le két orosz fegyverkereskedőre. Az oroszok egy mexikói drogkartellnek akartak eladni nagyrészt a magyar honvédségtől származó fegyvereket, amelyekkel képesek lettek volna amerikai helikoptereket is lelőni. Sőt, a két orosz nemcsak fegyvereket akart eladni a kartellnek, hanem mexikói kábítószert is terjesztett volna Európában.

Csakhogy az üzlet valójában csapda volt, amit az amerikai Kábítószer-ellenes Hivatal (DEA) talált ki. A DEA ügynökei a mexikói kartell embereinek adták ki magukat, így sikerült végül is 2016. november 9-én egy titkos akcióban lecsapnia a TEK-nek egy tököli fegyverraktárnál az oroszokra.

A két orosz férfi elfogását követően az Egyesült Államok kérte a kiadatásukat a magyar hatóságoktól. Súlyos börtönbüntetés várt volna rájuk az USA-ban, Magyarország viszont másfél évvel az elfogásuk után inkább Moszkvának „engedte át” az orosz fegyverdílereket. A portál szerint még az amerikai igazságügyi tárca vezetője is lobbizott, hogy nekik adják ki őket… hiába. A magyar Igazságügyi Minisztérium az ügyről csak annyit közölt, hogy a kiadatásnál az oroszok állampolgárságát vették figyelembe.

Ne felejtsük, ellenzékben Orbán Viktor nagyon nem szerette az oroszokat. 2007-ben még így fogalmazott: „Mit tudunk mi üzenni innen a jövőnek, a nálunk fiatalabbaknak? Nos, hát először is azt, hogy mi nem azért mutattunk ajtót bizonyos dolgoknak, hogy most meg visszajöjjenek az ablakon. Tehát mi az ajtót a nyugatnak kinyitottuk; az oroszoknak, a Szovjetuniónak, meg a kommunizmusnak meg ajtót mutattunk. És azt üzenjük a jövőnek, hogy ne engedjék, hogy mindez visszamásszon az ablakon.”

Azt is hozzátette akkor, hogy „az olaj talán keletről, de a szabadság mindig nyugatról érkezik”. Hol vannak már ezek az idők?

Minden túlzás nélkül elmondható, hogy évente többször is találkozik a köpönyegforgató Orbán Viktor Putyinnal, és rendre titkos, zárt ajtó mögötti megbeszéléseket folytatnak, ki tudja miről. Orbán mindig olyan lépéseket és nyilatkozatokat tesz, amik Putyinnak állnak érdekében, ugyanakkor az Európai Uniót gyengíteni próbálják.

A hír kapcsán ismét olyan érzés fogott el, mintha egy krimit vagy bűnügyi sorozatot néznék. A probléma csak az, hogy ez nem holmi ijesztő fikció, hanem a dermesztő magyar valóság.

Az megvan, hogy Nemcsák Károly elszavalt egy Backstreet Boys slágert? – videó

Orbán Viktor szerint „a magyar futballnak nem lehet kisebb célja, mint megismételni Puskásék sikerét” 😀 😀 😀

Ki mozgatja a szálakat Gruevszki-ügyben? – videó

Úgy tűnik, egyre szorosabb pórázon tartja Putyin Orbánt

“Varsót senki nem teheti Budapestté ” – így köszönt el a polgármester

Ledózerolják a balatoni kempinget és inkább luxusszállodát építenek

Kósa Lajos megint feltette az i-re a pontot 😀

“Az ember tisztességesen bánik a szövetségeseivel” – mondja Orbán Gruevszkiről
fecsego.eu/zsurpubi

It seems to keep Orbán Putin on an ever tighter leash

There is growing evidence that the Russian bear continually blackmails Hungary’s Prime Minister, not a little but very much. How exactly are Orbán in chess, we may never know, but it’s pretty scary.

 
In addition to the Gruevski affair, which is faithful to hypocritical behavior of the Hungarian government, another interesting story has emerged in the days. Recently, the Direkt36 investigative portal has written that two years ago, in a secret international action involving the members of the Anti-Terrorism Center, two Russian arms traffickers have been shot down. The Russians wanted to sell most of the weapons from the Hungarian Defense Forces to a Mexican drug cartel with which they could have shot American helicopters. Moreover, the two Russians not only wanted to sell weapons to the cartel, but also spread Mexican drugs in Europe.

But the deal was actually a trap that was invented by the US Drug Enforcement Office (DEA). DEA agents sold themselves to the Mexican cartel, so in the end, on November 9, 2016, he succeeded in throwing a TEK into a secret action at a gunshot warehouse in Russia.

Following the capture of the two Russian men, the United States requested their release from the Hungarian authorities. They were expecting a severe jail sentence in the US, but one-and-a-half years after their capture, Moscow was “relieved” of Russian assassin. According to the portal, even the head of the US Department of Justice lobbyed for being given them … in vain. The Hungarian Ministry of Justice only stated that the issue of the citizenship of the Russians was taken into account at the time of the extradition.

Let’s not forget, in opposition, Viktor Orbán did not like the Russians. In 2007, he said, “What can we say about the future, the younger ones in us? Well, first of all, we did not show a door for certain things to come back out of the window now. So we opened the door to the west; the Russians, the Soviet Union, and the Communists. And we’ll tell the future not to let it go back through the window. ”

He also added that “oil is probably from the East, but freedom always comes from the West”. Where are these times?

It can be said without any exaggeration that he meets the cloak of time with Viktor Orbán Putin several times a year, and there are secret meetings behind closed doors, who knows what. Orban is always making steps and declarations for Putin, but at the same time trying to weaken the European Union.

Again with the news, he felt as if he were looking at a crime or crime series. The only problem is that this is not a scary fiction, but a dreary Hungarian reality.

Was it that Károly Nemcsák had picked up a Backstreet Boys hit? – video

According to Viktor Orbán, “Hungarian football can not have a smaller goal than to repeat Puskás’s success” 😀 😀 😀

Who moves the threads in Gruevski? – video

It seems to keep Orbán Putin on an ever tighter leash

“Nobody can make Warsaw to Budapest,” said the mayor

They hire a camping place in Lake Balaton and build a luxurious hotel

Lajos Kósa again put the point on i: D

“Man honestly treats his allies,” Orbán says of Gruevski

Leave a Reply 133 megnézve, 2 alkalommal mai nap |