Brutális többség az, aki nem ért egyet Orbánnal a befogadási-ügyben. Megdöbbent, dühös és csalódott a magyarok többsége amiatt, hogy Nikola Gruevszki korrupcióért elítélt volt macedón miniszterelnök megkapta a menekültstátuszt a magyar hatóságoktól – írja a botrányról készült reprezentatív Ténygyár-kutatásra hivatkozva a 24.hu.

A Gruevszki- ügy kapcsán indult kutatás eredményei szerint a megkérdezettek 79 százaléka utasította volna el a politikusbűnöző menekültkérelmét, és mindössze 9 százalék érzi jogosnak a döntést.

A kutatók megkérdezték azt is, milyen érzéseket váltott ki Gruevszki befogadásának híre. A legtöbben a megdöbbentő, dühös és csalódott válaszokat adták.  Kifejezett örömről senki nem adott számot, más pozitív érzésekről is csak pár százalék beszélt.

A megkérdezettek Gruevszkit orosz érdekeket képviselő politikusként írták le, és úgy gondolják, hogy a magyar kormány döntésének is az egyik lehetséges magyarázata Vlagyimir Putyin kérésének, de legalábbis érdekeinek a kiszolgálása a befogadás.

A válaszadók zöme szerint  a Gruevszki-ügy tovább mérgesíti a magyar kormány viszonyát az Európai Unióval, 84 százalékuk úgy gondolja, hogy az Orbán-kormány az Európai Unió elveivel és érdekeivel szemben cselekedett.

Ez a kutatás hatalmas pofon Orbánnak, hiszen ez azt jelenti, hogy a Fidesz hívei körében is kisebbségbe került ezen külpolitikai megmozdulása. Amióta kormányoz nem volt ilyen negatív megítélése még egyetlen egy kormányzati lépésnek sem.

De azt is jelzi, hogy attól még mert a kormány mocskos lépéseket tesz a Fidesz színpatizánsok nem kívánnak velük együtt mocskossá válni.

Természetesen erről a kutatásról nem fog beszámolni a Fidesz média ezért arra kérünk oszd meg, hogy mindenki lássa,  a magyarok 79 százaléka nincs a Fidesszel a macedón politikus bűnöző befogadása kapcsán

Grave flagello per Orban: secondo il sondaggio, il 79% degli ungheresi non è d’accordo con la ricezione di un politico

Una maggioranza brutale è quella che non è d’accordo con Orbán sulla questione dell’ammissione. Scioccato, arrabbiato e deluso con la maggior parte degli ungheresi sono preoccupati che la corruzione condannato il primo ministro macedone Nikola Gruevszki aveva ricevuto lo status di rifugiato da parte delle autorità ungheresi – un fatto 24.hu. scrive citando un rappresentante del made in fabbrica scandalo di ricerca

Secondo i risultati del caso Gruevsky, il 79% degli intervistati avrebbe respinto la richiesta di asilo da parte del politico e solo il 9% ritiene che la decisione sia giustificata.

I ricercatori hanno anche messo in discussione il tipo di sentimenti riguardanti la ricezione di Gruevsky. La maggior parte delle persone ha dato risposte sorprendenti, arrabbiate e frustrate. Nessuno ha espresso gioia espressa, ma solo una piccola percentuale ha parlato di altri sentimenti positivi.

Gli intervistati Gruevszkit stato descritto come un uomo politico che rappresenta gli interessi russi, e si ritiene che una possibile spiegazione per la decisione del governo ungherese è richiesta di Vladimir Putin, o almeno servire gli interessi di inclusività.

Secondo la maggior parte degli intervistati nel caso Gruevszki più vessatorio da parte del governo ungherese rapporto con l’Unione europea, l’84 per cento pensa che il governo Orban ha agito contro i principi e gli interessi dell’Unione europea.

Questa ricerca è un duro colpo per Orban, poiché ciò significa che questo movimento di politica estera è diventato una minoranza tra i seguaci di Fidesz. Da quando ha governato, non ha avuto un giudizio così negativo su nessuna mossa del governo.

Ma indica anche che, a causa degli sporchi passi del governo, i patroni dei colori di Fidesz non vogliono diventare ingannevoli con loro.

Naturalmente, questa ricerca non riporterà i media Fidesz in modo che dividiamo gli occhi di tutti, il 79 per cento della ungherese Fidesz ha alcun legame con i politici macedoni ospitare criminali

Grazie per aver condiviso i nostri post! La verità si sta diffondendo, non la propaganda Habony!

fecsego.eu/HírHugó