< Böngészés > Főoldal / EE Minisztériuma, Közélet / Blog article: Bögrét kaptak a szegedi nyugdíjasok karácsonyra – fotók

| Mobile | RSS

Bögrét kaptak a szegedi nyugdíjasok karácsonyra – fotók

2018.12.20. 19:05

Az IH Rendezvényközpontban tartott idősek karácsonyán közel 500 nyugdíjas vett részt a Senior Centerből, a város nyugdíjasklubjait tömörítő szervezetből.

A hagyományoknak megfelelően a szegedi önkormányzat Idősügyi Tanácsa ebben az évben is megrendezte az idősek karácsonyát. Az IH Rendezvényközpontban tartott eseményen közel 500 idős vett részt a Senior Centerből, a város nyugdíjasklubjait tömörítő szervezetből.

Az időseket Boros Gyula, az önkormányzat idősügyi referense, majd Botka László köszöntötte. Szeged polgármestere örömét fejezte ki, hogy a városban egyre több karácsonyi ünnepség van, egyre több közösség fog össze és figyel oda egymásra.

Idősek karácsonya Szegeden – GALÉRIA. Fotó: Török János

Az ünnepségre érkezőket egy-egy karácsonyi hangulatú bögrével lepték meg, majd műsorral kedveskedtek nekik. A Tápéi Hagyományőrző Egyesület betlehemes játéka után Mészáros János Elek és Nagy Anikó zenés produkcióját tekinthették meg.

fecsego.eu/DM

Leave a Reply 183 megnézve, 1 alkalommal mai nap |