< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, Fecsegő hírek / Blog article: NAGY IMRE UNOKÁJA DURVÁN NEKIMENT ORBÁNNAK (RÉSZLETEK A CIKKBEN)

| Mobile | RSS

NAGY IMRE UNOKÁJA DURVÁN NEKIMENT ORBÁNNAK (RÉSZLETEK A CIKKBEN)

 A volt miniszterelnök unokájánál is csúnyán kiverte a biztosítékot Orbán.

Mint ismeretes az év elején a Várba költözik a teljes kormány, Orbán Viktor új irodája a Karmelita kolostorban lesz.  Úgy tűnik, hogy a költözés híre az egykori miniszterelnök, Nagy Imre unokájának sem nyerte el a tetszését.

“Az én nagyapám, aki kétszer is Magyarország miniszterelnöke volt (és akit nem átall a jobboldal tele pofával szidni, mint “legrosszabbfajta kommunistát”) a fizetéséből bérelt lakásban lakott… A fizetéséből vett abba bútort, képet, szőnyeget… Mikor halálra ítélték, teljes vagyonelkobzás is sújtotta – csakhogy a bútorán, lemezein, könyvein, ruháin kívül nem volt semmiféle ingatlana, palotái, yachtjai, bankszámlái, külföldi ingatlanai, földjei, birtoka. Annyija volt, mint mikor munkába állt… soha semmije. Úgy hogy kérdem én – KI ITT A LEGROSSZABB FAJTA?” – írja Jánosi Katalin a közösségi oldalán.

Teljesen jogos és megalapozott ez a kiakadás.  Ezt a rongyrázást, amit ez a kompánia megenged magának, egyik kormány se merészelte volna megtenni. Se az “átkosban”, se a “rendszerváltás” után. Ez is jól példázza, mennyire cinikusak, és mennyire tesznek a nép véleményére.

Ráadásul orbitálisan kínos, hogy Viktorunk nem bír a Várba költözési vágyával…. Ez a legnagyobb bizonyítéka Viktorunk szellemi (marha alacsony) színvonalának, kisebbségi komplexusának…

Forrás: HVG / BalraMagyar hu

Leave a Reply 116 megnézve, 1 alkalommal mai nap |