< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, Fecsegő hírek / Blog article: Kálmán Olga folytatja: itt a második botrány interjú a meghurcolt ellenzéki politikussal (+videó) jó

| Mobile | RSS

Kálmán Olga folytatja: itt a második botrány interjú a meghurcolt ellenzéki politikussal (+videó) jó

Kálmán Olga interjú sorozatot készített Czeglédy Csabával. A fiatal és tehetséges ellenzéki siker ügyvéd-politikussal, akit a hatalom csúnyán meghurcolt.

Kálmán Olga interjú sorozatot készített Czeglédy Csabával. Az első részből (amit ide kattintva nézhetnek meg) kiderült, hogy a hatóságok már nem is elkövetőként vádolják Czeglédyt, hanem csak felbujtóként. Azt már mi tesszük hozzá, hogy ebből az következik, hogy azok a vádak amik miatt először őrizetbe vették, már a bírósági szakasz előtt kiderültek, hogy koholtnak bizonyultak.

Ő ezen azért nincs meglepődve, mert semmiféle bizonyíték nincsen, hogy adócsalást vagy bármi más ilyen bűncselekményt elkövettem volna- jelentette ki Czeglédy, majd hozzátette azt is, persze én itt most mondhatok bármit, de ez úgy is ki fog derülni, hogy semmivel nem tudják alátámasztani a vádat.

A mostani, második interjúból kiderül, hogy “lett volna igény arra, hogy eladjam a lelkem” – mondta Czeglédy Csaba, aki szerint, ha a fogvatartása alatt arról beszélt volna a nyomozóknak, hogy a cégeiből a DK-hoz, MSZP-hez vándoroltak pénzek, akkor előbb szabadulhatott volna.

A videónak hangja is van, melyet a videó jobb alsó sarkában tudsz felhúzni!

Arra is fény derült, hogy bemutatásra került a Tanú című filmből ismert, 50-es évek módszer is. Elmeséli, hogy az első cellatársa, akivel két hétig ült együtt, most már sejti, nem véletlenül, hogy-hogy nem furcsa körülmények között 9 hónap után megjelent az ügyészségen és egy hazugságokkal teli vallomást tett rá. Természetesen nem hagyta a dolgot annyiban, most hamis vád miatt folyik a cellatárs ellene eljárás.

Elmondja azt a véleményét, hogy azért indult ellene eljárás, mert veszélyt jelentet a Fideszre. Hozzátette, hogy azt még nem döntötte el, hogy fog-e ezután politikával foglalkozni.

Kálmán Olga azon kérdésére, hogy miért jelentett veszélyt a Fideszre? Elmondta, hogy ő azt az elvett vallotta, hogy a Fideszt csak a saját fegyverével lehet legyőzni. S ő azt mondta mindenkinek, hogy ez a puha elméleti meg értelmiségi politizálással, meg írunk hosszú szövegeket, meg beszédet tartunk 100 embernek, ezzel nem lehet sokra menni.

Igen is meg kell próbálni a Fideszt a saját fegyverével legyőzni, elő kell szedni azokat az ügyeket, amelyeket a fideszesek próbálnak meg rejtegetni.

Majd kifejtette, hogy az elmúlt másfél évben azért volt fogva tartva, hogy ügyvédként ne tudja felderíteni a fideszes visszaéléseket. Bár most nyomkövetővel a lábán háziőrizetben van, azért vannak még információk a birtokában, amelyekkel sok fejtörést okozhat a hatalom embereinek. Ha most nem is, de azért benne van azaz érzés, hogy ezt háromszor adja Ludas Matyi vissza azoknak, akik nem csak az övé, de nagyon sok másik ember életét és egzisztenciáját tették tönkre.

Kedves olvasó, arra kérünk, hogy oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, hogyan hurcoltak meg egy tehetséges fiatal ügyvédet, csak azért mert sok borsot tört a hatalom orra alá, ne feled Kálmán Olgát a hatalom nem engedi képernyőre, de segíts abban, hogy ne érjenek célt!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

Leave a Reply 781 megnézve, 1 alkalommal mai nap |